hisse toplu taban bekleyenler vardı ama zor..bu şirket büyüyen bir sirket...zamanında çok borçlu diye 2.3 dan sattığım sasa nerelere geldi...yatırım yapıyor borçlu yapacak birşey yok..
bu hisseyi aldığımda 200 milyon civarı ciro vardı şuan 1.4 milyar ama şirket değerlemesi yok neredeyse kardayım ama bekletimden çok uzakta....
bu hisseyi hala buzağı olarak görüyorum ve iyi bir yönetimle vizyoner bir yönetimle bambaşka bir şirket olacağını düşünüyorum...işe yaramaz yöneticilere yol verilmeli...
Tek yatırımcı REX zannedilecek başkada yazan yok. Hayel kırıklığı oluşturdu. Bu kısa vadeli borca bedelli gelebilir. Al sat yaparken şimdilik 100K ile kök saldım. Faaliyet kâr ı sorunlu.
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu yıl devreye girecek yatırımlar..bol şans.
Uluslarası projelerden Horizon, Euroka ve Eurostars Projeleri ile ilgili araştırmalara başlanmış olup, bir tedarikçimiz ve bir ana sanayi ile beraber belirli projelerle ortak çalışma kararı alınmış, bir otomotiv ana sanayi ile Horizon 2020 proje başvurusu yapılmıştır.Başvuru sonucunun açıklanması beklenmektedir. Ayrıca OEM'ler ile farklı Ar-Ge projeleri ile ilgili toplantılar devam etmektedir.
2022 yılında 12.ay sonu itibarı ile toplam 15 proje yürütülmüştür. Bunların 11 tanesi
4.çeyrekte devam etmektedir. 31/12/22 tarihinin sonuna kadar toplam 32 proje
başlatılmıştır. Bunların 22'si başarılı bir şekilde tamamlanıp kapatılmıştır. 4 Adet patent,
faydalı model başvurusu vardır, 1 patentimiz ve 1 faydalı modelimiz onaylanmıştır
Yer İmleri