Sayfa 48/1000 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Ek olarak ilgili şahsın uhdesinden bağlamsız...(Ki aman bir daha kendisi ile yüz göz olmayalım...)
    Bu profilin; dini, ideolijk, siyasiyi, ekonomik hatta günlük borsa tahmini ile ilgili uyuşmadığı...
    Herhangi birinin görüşüne, kişiliğine vb. saygı gösterdiğine dair herhangi bir veri var mı?

Tipik "kindar nesil" tavrıdır... Herhangi karşı bir görüşe saygı çerçevesinde...

İyi ihtimalle:

-Sen ne zamandır yazıyorsun?
    -Sen kimsin?
    -Senin yaşın kaç?

seviyesinden daha yukarıda verilmiş bir karşı cevap var mı söz edilen profil için elinizde?
    Bir de Nobel sahibi bir ekonomi profesörü ile bir tutuyorsunuz?
    Akıl sağılığını iyi mi kuzum?
    ABKA nın her yazdığına katımıyorum,ABKA da herkes gibi hatalı yönleri eleştirilmeli,bende,sizde....(saygı çerçevesinde)
    Sizin hakkınızdaki sorgulama hem doğru değil hem çok kaba...

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    ABKA nın her yazdığına katımıyorum,ABKA da herkes gibi hatalı yönleri eleştilmeli,bende,sizde....
    Sizin hakkınızdaki sorgulama hem doğru değil hem çok kaba...
    Bakın geride ilgili muhterem yazmış...
    Bundan 100 yıl önceki bir mesele hakkında atıp-tutabilmek için...
    Sadece bilgi de yetmez... O günün sosyolojik verilerine de sahip olma gerekir.
    100 Yıl sonra ilgili zihniyetin tarihini yazanlar da benzer düşünmeli...
    İçinde bulunan dinamikler ve sosyal koşullar...

Hiçbir şeyin mutlak savunucusu değilim. Hiçbir şeye de mutlak karşıt değilim.
    Aklın yanındayım. Tartışmanın yanındayım. Doğma ve mutlakçıların külliyen karşısındayım.

"Endeks kaç olur?" konusunda karşısındakine hakaret edecek seviyedeki adamın,
    demokrasi savunucu olacağına da kimse inandıramaz beni.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Buraya ABKA veya başkasının yazmasında zerre sorun olmaz zannımca.
    ABKA ve temsil ettiği görüşün diğer görüşlere saygılı olma konusunda sıkıntısı olmasa...
    Geldiğimiz noktada kendisi ve temsil ettiği görüş hakimdir.
    Muhaliflere edilen muamele de ortada...
    Valla her cümleye 10 cevap yazarım..Ama değmez.ÖZETLE..
    1-Sen benim AKP yi desteklediğimi nereden biliyorsun?..BENİ TANIMADAN NASIL HÜKÜM VERİRSİN..AKP ,islamı temsil etmez..Benim buradaki çoğu tartışmam bu yüzden olmuştur.

2-Muhaliflere edilen muamele....Hak eden var ama hakssızlık yapılanda var..Bunu OLAY ÖZELİNDE konuşurum..

3- gerçekçi olalılm bu ülkede kimse kimseye saygılı değildir..GÜCÜ ELİNE GEÇİREN SON NOKTAYA KADAR kullanıyor..

Malum tayfa gücü eline geçirdi. MÜSLÜMAN ÜLKEDE BAŞ ÖRTÜSÜNÜ YAZASKLADI-KATSAYI İLE ham puan birincisi tıp kazanamadı..

Şimdi se AKP var..onlar da sonuna kadar gücü kendi lehlerine kullanıyorlar.

Doğru görmem..ama memelektte durum bu.

4. Kardeşim... Ben sana yazmıyorum...

İlgili arkadaşla söz konusu bir profil üzerinden tartışıyoruz.
    Yazdığını da okumadım. Okumam, cevap da yazmam da. Gerek yok...
    Senin de aynı yolu takip etmeni öneririm.
    Selametle.

forumu okuyunca şabanın filmi aklıma geldi..İlham gelmesi için dolmuş dolacak, dedikodu yapılacak, balık kokacak birazdan şiki şiki baba kasetini de Mert abi getirir..sonra pozisyona bakarız..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de yaşanan çatışmaya bir dahli bulunmamaktadır, sınırlarımıza yönelik herhangi bir saldırı yoktur

Kaynak : Anadolu Ajansı

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Türk silahlı kuvvetleri karşılık vermeye... çatışma devam ediyor...

Yahu Allah rızası için, bir haberde de kaynak ver be insan evladı...
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de yaşanan çatışmaya bir dahli bulunmamaktadır, sınırlarımıza yönelik herhangi bir saldırı yoktur

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Buyur. Kaynak böyle olur reiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255

"Endeks kaç olur?" konusunda karşısındakine hakaret edecek seviyedeki adamın,
    demokrasi savunucu olacağına da kimse inandıramaz beni.
    Sana bunu daha önce açıkladım..Anlaşılan ateşi harlamak hoşuna gidiyor.

Olay olmuş bitmiş derdin neki gündeme getiriyorsun?(

TARTIŞMAYAYIM DİYORUM )
    Olayı çarpıtıp beni zedeleyemezsin..işte o zaman farklı koşurum..üstelik LAFIM SANA DEĞİL DEDİĞİNDEN SANA CEVABI SİLMİŞTİM..

olay aynen şudur..BUNU SENİN BİLMEN İÇİN DEĞİL(UMURUMDA DEĞİL) diğer arkadaşlar için yazıyorum..

14 ekimde orta vadeli öngörümü açıkladım..(5 ay aradan sonra ilk defa...)Bunun üzerine sindoma'' şu bu teknikçi de senin dediğin rakamları söylüyor...Kopyamı çekiyorsun dedi''

Bende durumu açıkladım ve tartışma çıktı...OLAY BU...VE SONUNDA O DA BEN DE BU KONU DA YAZMADIM...olay kapandı...

Özel den ve buradan kaç tane arkadaş benden orta vadeli yorum isteyince ben de yazdım.

şimdi olayınj bu yönünü anlatmadan birader sana ne...neden konuyu sürekli harlıyorsun...

sonra ABKA böyle konuştu diyorsun..benim bu gün mesajım bile yok..Neden olayla ilgili olmadığım halde konuyu buraya getirdin...

Sayfa 48/1000 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •