Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Y.T.D değildir.
Spk göreve bekliyorum spk soygunculuğa görmüyormusun şu adaletsizliği görmüyormusun KILIÇDAROĞLU gibi bizide yollara yürütürme .spk göreve spk seni bekliyorum
Spk bizi ciddiye almaz. Savcılıkkara spk ve cmbtn şikayet etmek lazım.
SA
bu hisse için öncelikle şunu söylemeliyim bende tek lot yok ve sıkışma gittikçe artıyor. Keşke param olsada alsam. ilk dirençeler 33.3 ve 36,9 burayı geçerse önü açık. Destek 35,24 kırmadıkça sorun yok. Kırarasa 34 ve 31,3 olabilir. Altoı stopdur.
Kessinlikle IZOCM, MRSHL ve CMBTN nun spekleri aynı.
Takaslarına ve Graflarına haftalık ve aylık bakınız. Bu adamlar 3-5 kuruşa tahta yapıyor.
Hemde asla ele geçmez kağıtlarda. Cmbtn,İzocm ve MRSHAL sektöründe önde markalar. 40-65 yıllık firmalar. Menkullerinin fiyatı daha fazla eder.
3-5 ay daha böyle sıkıştırmalarla gidebilir.
Sabreden iyi kazanabilir, her ne kadar yatırım tavsiyesi değilsede 4-6 yıl bekleyen arkadaşalar 1 yıl minumum beklemeli. Potansiyel içeriyor.
Alnınızın terini böyle soysuzlara kaptırmayın derim ben.
Alçak herifler iyi dayanmış.
Mutlaka bir yerden dönecek, siz 1 kaybetmişseniz onlar 5-10 kaybetmişdi, bundan emin olunuz.
sadece bir yıl sabır,
Yeni alacakalr zaten stoplara riayet ederse zarar potansiyeli çok az olacaktır.
Tekrar haırlatak isterim, 4-6 ay sonra belkide bana teşekkür edeceksiniz. 2018 in en çok kaz***** Mrshl, izo ve cmbtn olacabilir, Kendi görüşümdür. Sizde kessinlikle inceleyin. Sadece benim sözüne inanmayın.
sizi cididye almazlar CİMER ve BİMER e şikaayet edin. Unutayın MRSHL, IZOCM ve CMBTN spekleri aynı, GRaafikleri aynı, Takasları aynı, Bilaonçaları aynı. %100 eminimki araştırsınlar takaslarda sadece aracı kurumlar değil isimlerde aynıdır. Birşey biliyoruzda yazıyorum demiyorum, araştırın sizde hemfikirseniz yazın, belki size sahip çıkarlar. Ne diyim Allah sizin paranızı çarpanları zaten çarpacak, umarım bu dünyada da iki yakaları bir araya gelmez.
Amin.
Dostum teşekkür ediyorum. Benim de tanıdığım bir çok kimse sizin söylediğiniz izocm-marhll-aslan -cmbtn gibi hisselerde senelerdir bekliyorlar.
gelelim cmbtn speyine iş artık inada bindi. her ay elime para geçtikçe bedelsiz verinceye kadar alıma devam. el mi yaman bey mi yaman ytd..
Bir zamanlar bir film esti gecti...REZERVUAR KOPEKLERI
Yer İmleri