-
Pazartesiden itibaren inşallah 35 e çevrilmez
-
-
Bu çıkış sağlam bir haberle desteklemezse yine 35 e gideriz. Sağlam haberin ne olduğunu biliyorsunuz. O haber gelirse minimum 4 tavan bekliyorum asıl yükselişini ise proje açıklandıktan sonra anapazara geçiş başvurusu ile yapacak...
Yaklaşık 2 yıla yakın buradayım uzun vadede proje + anapazara geçiş kabulü ile tarihi zirvesi olan 3 lirayı görecek inşallah.
Dediklerimin arkasındayım yeter ki şu alacak mevzusu mantıklı bir proje ile piyasayı ikna etsin sonrası çorap söküğü gibi gelecek inşallah....
Nasıl ki 1 ayda 2.5 liradan 40 kuruşa düştü ise yukardaki şartlar oluştuğunda iki üç ay içinde 3 lira görülecek ve sembolik olsa bile belli sayıdaki lotumu ta ki 3 lira olana kadar satmayacağım inşallah o gün nasip olursa bu mesajı hatırlatacağım...
Şimdi kafam rahat biliyorum ki tekrar geri çekilse bile bu son çekiliş olacak çünkü zaman o kadar azaldı ki eli kulgainda bu haberin beklentim eylül ayı gelmeden gyo işi ile ilgili detaylı bir haber gelecek...
Batacak olsa tahvil ödemesi yapmazdı zaten banka borçlarının ödemesi geliyor yani patron köşeye sıkıştı hamle yapacak zaman çok az yani önümüzdeki günlerde akpaz hissesi için ciddi bir atraksiyon olabilir...
Teknik al veriyor hacim tatmin edici olmasa da giderek artıyor pazartesi / salı kısa vadede kaderi belli olacak...
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
-
ana pazar başvurusu deprem etkisi yapacaktir ana pazara başvurusu 2-3 tavan ana pazara gecis ise 1,5 a getirir, gayrimenkul projesi ve borcun düzenli ödeneceginin anlaşılması durumunda 2 yi rahat gecer
-
daha önemli birşey soyliyim ana pazara geçiş başvurusu ile herkesin dikkatini cekecektir!! yani onceden 20 milyon hacim yapiyorsa simdi 200 milyon hacim günde yapacaktır.cunku çok dikkat çekecektir
-
Pasta koyabilecek varmı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Hisse gitmesine gidecek de 35 _ 37 arasında maliyetlenenler 41 42 ye satış koyarsa yine başa döner. Sabırlı olsalar bu kez inanıyorum ki 48 direncine devam edecek orayı kirdiginda zaten teknikci tayfa için alım yeri olacak ve hisse 48 kırılırsa haber gelmese bile 55 _ 60 arasına kadar gidebilir. Yine 35 _ 37 de alan kısa vadeciler için 10 _ 15 günde % 50 civarında net kar yazar. Inşallah acele etmezler...
Beni sorarsanız anapazara geçiş başvurusu ve kabulü olmadan satmak yok hedefim belli....
-
2,3 gune kalmaz yine 35 kuruşa döner. Bu arada seddulbahir i goren var mı..satti herhal..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri