Egeduku hc yazı kareketlerin okunmuyor. Yineleyebilir misin? Ytd
Egeduku hc yazı kareketlerin okunmuyor. Yineleyebilir misin? Ytd
Şişe cam ....konkardato dermi......!!!!!!!!!!!!!!!
Soda külü fiyatları toparlanmadan çok ta beklentiye girmemek lazım, yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi. Malumunuz, soda külü fiyatları da soluksuz düşüyor. Diğer konu da, şirketin yatırımlarının hayata geçirilmesi. Tarsus fabrikası 3. çeyrek itibarıyla açılacak. Öncelik soda külü fiyatları, o da şirketten bağımsız global fiyatlama maalesef.
Çok fazla geçmişi karıştırmak istemesemde soda külü bu şirketin kalbi. Ha diğer kısımlar cacık mı, elbette değil ama piyasasının durumları az çok belli. Birçok kullanım olsada külde en nihayetinde cama olan talebinde ya da talepsizliginde soda külü fiyatlarındaki oynamanın etken oldugunuda hatırlamak gerekir.
Yani ne kadar köfte o kadar ekmek.
Şimdiye kadar gelen veriler ya da paylaşımlar zaten talep olmadigiylada örtüşmüştür.
Asıl soru şu olmalı! Fiyatların ve fiyatlamalarin içinde miyiz, icindeysek ne kadar daha kalırız, yoksa içinde degilmiyiz.. al gülüm ver gülüm şeklinde devam mı edecekler gibi gibi..
Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Siz meseleyi talep yetersizliğine bağlayıp kapatabilirsiniz.
Ama ben ısrarla, bu şirketin iyi yönetilmediğini söylemeye devam edeceğim.
Son bir yıl içinde, yönetim kurulu başkanını ve genel müdürünü göndermiş olmaları da beni doğrulamıyor mu sayın spenc ?
İşler yolunda giderken bu şirketi ben de yönetirim😊
Üstelik tanıtıma, reklama filanda ihtiyacı yok; buna rağmen 31-32 milyar da genel yönetim ve pazarlama giderleri var?
Sonuç;
*Bu şirket iyi yönetilmiyor, sorun bu!.
Al-sat tut değildir.
Özkaynaklarının yarısı kadar bir değerden işlem gören, sektörünün dünya devi 90 yıllık bir şirketin yönetimi başarılı bir yönetim olamaz!.
Aksini ileri sürenlerin niyetlerinden şüphe ederim..
Al-sat tut değildir.
Yer İmleri