Sayfa 481/1006 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Vob 24

brüt yerli ürün diye bir kavram var mı iktisatta
    oğlan sordu apışıp kaldım
    o ne dedim
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Valla teknik olarak oraya kadar düzeltme bekliyorum..ama piyasaya devamlı dışardan müdahele var..
    Hocam burada çok ciddi jargon problemi var. Düşüş nedir? 85000 demek tepeden 25000 düşüş, bu dalga adamı batırır da çıkarır da, bu dalga bal gibi ayı piyasası dır, büyük bir düşüşdur. Buna rağmen 2019 Kasım a kadar düşüş beklemiyorum demek, aymazliktir.

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Yaw bu forumdakiler yabancı yatirimciyi ne saniyor? Bu adamlar en üsttsen satip en alttan mi alacaklar hep? Yada niye tek bir kişi gibi dusunuyorsunuz? Bu yabanci yatirimci dedigimiz 3000 fon veya kisiden olusuyor. Biri satarken digeri alabiliyor, içlerinde norveç varlik fonu gibi çok çok uzun vadecilerde var günlük al sat yapanlarda.

Ayrica adamlar direkt almayabilir, gömlekçileri vardir. En üstten virman geçerler yerliden yabanciya siz yabanci payi artiyor diye atlarken adamlar mal çakmaya başlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o ne dedim
    Öyle birşey yok eğer senin oğlan bulduysa nobel ödülü falan alabilir

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Öyle birşey yok eğer senin oğlan bulduysa nobel ödülü falan alabilir
    üniversitede hoca mı kekledi bunları
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    üniversitede hoca mı kekledi bunları
    Tam olarak ne söylemiş? Mecazi birşey falan mi acaba söyledi

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Yaw bu forumdakiler yabancı yatirimciyi ne saniyor? Bu adamlar en üsttsen satip en alttan mi alacaklar hep? Yada niye tek bir kişi gibi dusunuyorsunuz? Bu yabanci yatirimci dedigimiz 3000 fon veya kisiden olusuyor. Biri satarken digeri alabiliyor, içlerinde norveç varlik fonu gibi çok çok uzun vadecilerde var günlük al sat yapanlarda.

Ayrica adamlar direkt almayabilir, gömlekçileri vardir. En üstten virman geçerler yerliden yabanciya siz yabanci payi artiyor diye atlarken adamlar mal çakmaya başlar...
    Pazartesi günü en çok satış yapan ilk 5 aracı kuruma bakarsanız, yabancıları göreceksiniz. Borsanın %65'i kimin elinde, yine yabancıların. Neyse, kimseyle polemiğe girmek gibi bir derdim yok, ama sizin karşı argümanınız nedir?

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
    o ne dedim
    What is 'Gross Domestic Product - GDP'
    Gross domestic product (GDP) is the monetary value of all the finished goods and services produced within a country's borders in a specific time period. Though GDP is usually calculated on an annual basis, it can be calculated on a quarterly basis as well (in the United States, for example, the government releases an annualized GDP estimate for each quarter and also for an entire year).

Read more: Gross Domestic Product (GDP) http://www.investopedia.com/terms/g/...#ixzz4v89ijSmM
    Follow us: Investopedia on Facebook

Sayfa 481/1006 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •