brüt yerli ürün diye bir kavram var mı iktisatta
oğlan sordu apışıp kaldım
o ne dedim![]()
brüt yerli ürün diye bir kavram var mı iktisatta
oğlan sordu apışıp kaldım
o ne dedim![]()
bir halt olacağı yok.
Hocam burada çok ciddi jargon problemi var. Düşüş nedir? 85000 demek tepeden 25000 düşüş, bu dalga adamı batırır da çıkarır da, bu dalga bal gibi ayı piyasası dır, büyük bir düşüşdur. Buna rağmen 2019 Kasım a kadar düşüş beklemiyorum demek, aymazliktir.
HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaw bu forumdakiler yabancı yatirimciyi ne saniyor? Bu adamlar en üsttsen satip en alttan mi alacaklar hep? Yada niye tek bir kişi gibi dusunuyorsunuz? Bu yabanci yatirimci dedigimiz 3000 fon veya kisiden olusuyor. Biri satarken digeri alabiliyor, içlerinde norveç varlik fonu gibi çok çok uzun vadecilerde var günlük al sat yapanlarda.
Ayrica adamlar direkt almayabilir, gömlekçileri vardir. En üstten virman geçerler yerliden yabanciya siz yabanci payi artiyor diye atlarken adamlar mal çakmaya başlar...
What is 'Gross Domestic Product - GDP'
Gross domestic product (GDP) is the monetary value of all the finished goods and services produced within a country's borders in a specific time period. Though GDP is usually calculated on an annual basis, it can be calculated on a quarterly basis as well (in the United States, for example, the government releases an annualized GDP estimate for each quarter and also for an entire year).
Read more: Gross Domestic Product (GDP) http://www.investopedia.com/terms/g/...#ixzz4v89ijSmM
Follow us: Investopedia on Facebook
Yer İmleri