Sayfa 480/1006 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: Vob 24

1. Fb basket macinda rakibin abd li oyunculari ülkeye alinmadi geri gonderildiler.
    Saka gibi bir durum buraya birbirini ezerek mal almaya geldi bu yalama abd fonlari bugun

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
    Dow a nezaman baksam gece gunduz haftasonu fici mici farketmiyor hep yesil hep yesil

Amerikada borsada yatirimi olanlar koseyi donduler resmen , bizdeki gibi kuccuk yatirimciya koklatmamak icin binbir dalavare malavere yok straight hemde yillardir.. Firsatlar ulkesi denmemis bosuna, devlet bi cebine para koymuyor vatandasin gerci gecen senelerde onu da yapmisti..

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Fb basket macinda rakibin abd li oyunculari ülkeye alinmadi geri gonderildiler.
    Saka gibi bir durum buraya birbirini ezerek mal almaya geldi bu yalama abd fonlari bugun
    Ankara'ya sormuşlardır, almayın anasını satayım kimseyi demiştir merkezdeki kişi. Bir askerlik fıkrası var alay komutanı sabah 6 da içtima yapılacak diye emir veriyor, zincirleme alta talimat gidiyor, tabur, bölük, takım derken bu gece yatanın diye bitiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Nobel ödüllü ekonomist kısaca insanların karar verirken o kadar da akıllı olmadığını söylüyor. En çok değer verilen şey para gibi gözüküyor, ama ilk öncelik kişinin kendi güvenliği (maddi, manevi, fiziki, finansal, koltuğu!!! gibi)

Sigorta sektörünün varlığını başka türlü açıklamak zor.

Borsada da önce stop loss'unu belirle derler.

https://www.economist.com/news/busin...sthenobelprize
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

https://www.cnbc.com/2017/10/10/cata...ith-spain.html

Leader of Catalonia asks parliament to suspend results of independence referendum to hold talks

The Catalan parliament met Tuesday afternoon.
    Madrid government has warned Puigdemont could face jail

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by denizen Yazıyı Oku
    Vay be koca dolara bak... eskiden neydi be bam bam bam gidiyodu. Simdi havasi ancak gece yarilari 3.81 gormek sonra da 3.66 ya geri geliyor. Hem de bu gerginlikte. O eski halinden eser yok simdiii.
    Yalniz serkan reisi cok begenirim tahminlerini o yukselicegini öngörüyor bakalim ne olcak

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dün 3,80 bugün 4 olsaydı yarına ne kalırdı

7.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    2019 a kadar düşmez ama 85000 ne kadar düşüş normal !

Hocam siz dalgamı geçiyorsunuz, bu nasıl analiz.. Siz bizi batıracak mısınız.

110.000 den 85000 ne düşüyor bunun adı 2019 a kadar düşmez tepki normal !! 25000 puanlık bir dalgayı düşmez dedim diye bana kızanlar var filan diye açıklama neyin kafası..
    Valla teknik olarak oraya kadar düzeltme bekliyorum..ama piyasaya devamlı dışardan müdahele var..

8. Sorma hocam. İşlemim yok orada ama her baktığımda ifrit oluyorum.

Sayfa 480/1006 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •