Originally Posted by
lionnes
hekts dolar bazlı yüzde 4000 yani tam 40 kat kazandırmış yatırımcısına son 5 senede ...
https://www.hizliresim.com/ljx7fef
bu lanet leş hisse ise yerinde sayıyor ya da zarar ettrirdi dolar bazlı hiç bi şey kazandırmadı yatırmcısına son 5 senede .. ( lanet hisse sürekli al satçılara kazandırdı)
senin gibi hisseye sana bulaştığım güne lanet olsun
Sayın lionnes, yazmamak İçin kendimi zor tutuyorum. Hissede golden cross oluşmuş durumda bu da boğa piyasasına girmiş demektir. BofA 600 bine ulaşmış. Bu durumda hala neyi kötülüyorsunuz anlamıyorum. Hektaş güzel hisse, Tüpraş güzel hisse daha bir çok güzel hisse var BİST 100 de. Beğenmiyorsanız satın gidin. 6 ay sonra hisse 140 lira olursa, sizin karalamalarınızdan etkilenip almayanlara ne diyeceksiniz. Ben 2 liradan beri bu hisseyi taşıyorum. Miktarı değişmekle birlikte. Biraz teknik analiz bilginiz olsaydı inanın bu kadar ağlamazdınız. Sat verdiği zaman elbetteki satılacak. Al verdiğinde de alınacak. Bu kadar basit. Akşama sizin için grafik paylaşacağım. Normalde bu topiğe grafik atmak istemiyorum. Ama sizin için paylaşacağım. Lütfen polemik yaratmak İçin yazmıyorum
Saygılarımla.
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Yer İmleri