Sayfa 481/919 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Real madrid, 1 futbolcuya yani 1 insana ettten kemikten bir insana 100 milyon euro imza parası artı yıllık 25 milyon eruro veriyorsun..

yani toplam 225 milyon euro

krontun piyasa değeri ise 35 milyon dolar

bu çulsuz tahtacıya verirsen bu parayı bu piyasa değerinden 7 tane, 35 milyondolar piyasa değerinden kront alırsın kendine

https://www.yenisafak.com/spor/kylia...-ucret-3820089

PSG ile sözleşmesi sona eren Mbappe ile 5 yıllık anlaşmaya vardı. Real Madrid, Fransız oyuncuya vergiler hariç yıllık 25 milyon euro ödeyecek. Aynı zamanda, imza parası olarak da 100 milyon euro ödenecek.
    Son düzenleme : lionnes; 18-05-2022 saat: 18:51.

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    ayıca froto sise aksa kords

dolar 16 oldu !!

endeks tl bazlı ralli yaptı ve hala yapmaya devam ediyor.

ev fiyatları son 1 senede 3 kat arttı .

araba fiyatları son 1 senede 3 kat arttı .

gıda elektrik faturlar elektronik,ev kiraları vs son 1 senede 3-5 kat arttı .

özet olarak heşeyin fiyatı 3-5 kat arttı son bir buçuk senede .

bu qoduğm hissesi hala 30larda 40 larda cebelleşiiyor .. sürünüyor.. üstelik 79dan düştü buralara

enflasyon veya dolar bazlı olarak birbuçuk sene önceki 79tl zirvesini baz alırsak, ortalama 5-6 kat kayıp var son birbuçuk senede..

haram olsun

hırsızlar !!
    senin gibi hisseye sana bulaştığım güne lanet olsun

3. hekts dolar bazlı yüzde 4000 yani tam 40 kat kazandırmış yatırımcısına son 5 senede ...

https://www.hizliresim.com/ljx7fef

bu lanet leş hisse ise yerinde sayıyor ya da zarar ettrirdi dolar bazlı hiç bi şey kazandırmadı yatırmcısına son 5 senede .. ( lanet hisse sürekli al satçılara kazandırdı)

Son düzenleme : lionnes; 20-05-2022 saat: 20:00.

4. qoduğumun hırsızları

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    hekts dolar bazlı yüzde 4000 yani tam 40 kat kazandırmış yatırımcısına son 5 senede ...

https://www.hizliresim.com/ljx7fef

bu lanet leş hisse ise yerinde sayıyor ya da zarar ettrirdi dolar bazlı hiç bi şey kazandırmadı yatırmcısına son 5 senede .. ( lanet hisse sürekli al satçılara kazandırdı)

Sayın lionnes, yazmamak İçin kendimi zor tutuyorum. Hissede golden cross oluşmuş durumda bu da boğa piyasasına girmiş demektir. BofA 600 bine ulaşmış. Bu durumda hala neyi kötülüyorsunuz anlamıyorum. Hektaş güzel hisse, Tüpraş güzel hisse daha bir çok güzel hisse var BİST 100 de. Beğenmiyorsanız satın gidin. 6 ay sonra hisse 140 lira olursa, sizin karalamalarınızdan etkilenip almayanlara ne diyeceksiniz. Ben 2 liradan beri bu hisseyi taşıyorum. Miktarı değişmekle birlikte. Biraz teknik analiz bilginiz olsaydı inanın bu kadar ağlamazdınız. Sat verdiği zaman elbetteki satılacak. Al verdiğinde de alınacak. Bu kadar basit. Akşama sizin için grafik paylaşacağım. Normalde bu topiğe grafik atmak istemiyorum. Ama sizin için paylaşacağım. Lütfen polemik yaratmak İçin yazmıyorum
    Saygılarımla.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

6.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Sayın lionnes, yazmamak İçin kendimi zor tutuyorum. Hissede golden cross oluşmuş durumda bu da boğa piyasasına girmiş demektir. BofA 600 bine ulaşmış. Bu durumda hala neyi kötülüyorsunuz anlamıyorum. Hektaş güzel hisse, Tüpraş güzel hisse daha bir çok güzel hisse var BİST 100 de. Beğenmiyorsanız satın gidin. 6 ay sonra hisse 140 lira olursa, sizin karalamalarınızdan etkilenip almayanlara ne diyeceksiniz. Ben 2 liradan beri bu hisseyi taşıyorum. Miktarı değişmekle birlikte. Biraz teknik analiz bilginiz olsaydı inanın bu kadar ağlamazdınız. Sat verdiği zaman elbetteki satılacak. Al verdiğinde de alınacak. Bu kadar basit. Akşama sizin için grafik paylaşacağım. Normalde bu topiğe grafik atmak istemiyorum. Ama sizin için paylaşacağım. Lütfen polemik yaratmak İçin yazmıyorum
    Saygılarımla.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    teknikten anlamıyorum ....

paylaşmanıza gerek yok sağolun..

ben temel analize devam ediyorum 8 hissede .

bir daha da bu hisseye lanet okumam .

7.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    teknikten anlamıyorum ....

paylaşmanıza gerek yok sağolun..

ben temel analize devam ediyorum 8 hissede .

bir daha da bu hisseye lanet okumam .
    Bir yanlis anlasilma olmus olmali; siz hisseye lanet okumamistiniz.

Hisseyi aldiginiz gunun lanetli olabilecegi tezi ise pek yanlis olmayabilir.

Yatirim tavsiyesi degildir

8.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Bir yanlis anlasilma olmus olmali; siz hisseye lanet okumamistiniz.

Hisseyi aldiginiz gunun lanetli olabilecegi tezi ise pek yanlis olmayabilir.

Yatirim tavsiyesi degildir
    doğru olabilir bu söylediğiniz

Sayfa 481/919 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •