Sayfa 481/483 İlkİlk ... 381431471479480481482483 SonSon
Arama sonucu : 3864 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Bu şirketi nasıl yönetilip yonetilmedigine dair bir yazım oldu mu? 2013 yılından beri ve sonrasında diğer almış bulunduğum şirket hisselerinde de böyle birsey yazdığımı hatırlamıyorum.
    Evet sitemli birsekilde yazılarım vardır.
    Ama geçmişten günümüze bakarsak kötü yonetiliyor diye düşünürsek eğer, hangi dönem iyi yöneldi diye düşünmenin de gerekli olacağını söylerim.
    Hangi dönem mesela iyi yoneltidi de şimdi kötü yönetiliyor. Var mı bir kıstas. Ucu herşeyin ucu gibi temele dokunmadan söylemek gerek. Temel iyiyse iyidir kötüyse kötüdür olmaz mı?
    Bilemiyorum. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Özkaynaklarının yarısı kadar bir değerden işlem gören, sektörünün dünya devi 90 yıllık bir şirketin yönetimi başarılı bir yönetim olamaz!.

Aksini ileri sürenlerin niyetlerinden şüphe ederim..

Al-sat tut değildir.
    Hocam burada yazan birinden şüphen varsa okumsmalisin. Bunca süreçtir bulup buluşturup paylaşım yaparım. Ve birçok insan bu platformlarda yazar paylaşır ve işler kötü olunca yazan kişiye bağlanıp niyet aranması çok ayıp. Ve o değerli paylaşımları yapanlarda artık yoklar. Sizin gibi niyetlerden şüphe edilmesin diye. Kastrat hc paylaşımlarım okunuyor mu aylık cama dair diye aslında buraya koyarken bile belki bu zihniyetlerin yüzünden tedirgindi.
    Ben birşeye baglamam yazar geçerim. Okumak zorunda olmamak için engeller geçersin. Aslında basit ama sizin gibi zihniyetlerdende buralarda kimse birşey paylaşmıyor.. yazık.
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Kaldı ki hissenin fiyatı düşüş sürecine girdiğinde geçmişi örnek göstermeme rağmen, sıkıntılı süreçlere girdigimizi psylasmama rağmen ki yazilar duruyor. beni tanımadan l, bilmeden ortaya aklımı dusuncelerimi şüphe ederim diye bir genel konuşma yapmak. Karekter meselesi tabi..
    Bok kolay atılmasının platformu burası.
    Var mı bir tane şirkete attığın mail veya aldığın cevap.
    Yapıştır buraya faydaniz olsun. Kalmadı o kişiler bok atanlar yüzünden.. ytd

4. Baksan sadece bok atarlar ne bir teknik ne bir temel. Ama yıllardır yazana bok atmak ayıp bir tabir ama. En kolay yol bu heralde.. ytd

5. Buyurun paylaşın yazın. Birazda ben okuyem..

6. Bak bir laf atmanın sonrasında ne kadar cevap yazma gereği duymusum. Ama bir tane karşılık cevap verilmemiş aynı kişi tarafından.
    Çünkü adam yazıları okuyor ki şirketi mı savunuyor yoksa bok attığı kişi kendini mı savunuyor. Onu ayırt etme derdine düşmüş. Ama konuyu oraya bağlamak en kolayı şüphe edince.
    En güzeli buraya yazıp ona buna bok atacaginiza şirkete mail atın, maddeler halinde sorularinizi sorun. Cevap gelir elbette. En azından ben yıllardır bunu yaptım geçmişte.
    Yaptın mı? Yaptıysan paylaşta faydam olsun.
    Bak genel kurula katılıp sorun demedim, sadece yatırımcı iliskilerine sorun.. hatta bu gece yazın. Bence.
    Ama kimseye bok atmadan..
    İnsanî! Ytd

7. Bana bu tip şeyler geçmişte bir çok anı hatırlatıyor.
    Vakti de geliyor olabilir, gelmiyor da olabilir. Tecrübe ile sabit olsa vaktidir derdim ama yine de tavsiye neyim olmasının vebali var.
    Bir kaç tane bok atan lazim ilham gelmiyor... Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bana bu tip şeyler geçmişte bir çok anı hatırlatıyor.
    Vakti de geliyor olabilir, gelmiyor da olabilir. Tecrübe ile sabit olsa vaktidir derdim ama yine de tavsiye neyim olmasının vebali var.
    Bir kaç tane bok atan lazim ilham gelmiyor... Ytd
    Tecrübe ile neden sabit değil kısmını açarsam.
    Sinirler oldukça gergin, bazı hisselerin bunun gibi, sürünüyor olması, özellikle de bazı hisselerin son süreçte performans yapıp bunun gibilerin hala sürünüyor havasında olması. Endeksin kritik yerde duruyor olması,( ya hello ya merro şeklinde), o performans yapan hisselerin düzeltme yaparsa bu surunenlere ne olacağının belli olmaması özellikle bu kısımlar insanı gerçekten geriyor, haliyle de bu gerginlikler sahaya yansıyor.
    Bakalım bu hissede yirtabilecek miyiz? Bu kısımları. Ytd

Sayfa 481/483 İlkİlk ... 381431471479480481482483 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •