Sayfa 481/484 İlkİlk ... 381431471479480481482483 ... SonSon
Arama sonucu : 3867 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    https://www.afyonpostasi.com.tr/mhpl...a-satin-aliyor

birisi bana bu linki gönderip ali veli bu mudur diye sormuş... yazdığım cevap
    "Aliveli hiç yatırım yapılmadığını paraların boşaltıldığını iddia ediyor... daha domates bile yokmuş öyle diyor. 2 yıldır oyalıyor daha yeni kredi aldı vs... istediği gibi sallıyor"

konu hepimizi ilgilendirdiği için buradan devam edeyim...
    Sandıklıda bu imaj var. bir şirket almadık sera bırakmadı diyorlardı. ama bu beyimiz muhtemelen kendisine sunulacakları beklerken işine gelmiyor tabii. seraların fiyatı yeterince düşmemiştir. hakeza beyler yani mensup olduğu parti açısından eskiden beri pek okuma yazma ile ilgili olmadıklarından ALARKO nun bir Türk şirketi olduğunu bile bilmekten aciz...
    özellikle yorumları okuduğunuzda gerçekten ilginç mesajlar var....
    acaba son dönemlerde düşmesine sebep bu mu ...
    bahsi gecen adam afyonda aktürk ailesi ile ortak, aktürk ailesi de afyonun ileri gelenlerinden, kendisine sera yaptık. bunlar mevcut hükümetin yanında olduğu için içeriğini bilmedne haber yapmalarıda normal, zaten içerik onlar için önemli değil, afyondaki termal kısıtlı, bunu paylaşmak istmeiyorlar. Alarko bu tipleri ikiye üçe katlar ve bu iin üstesinden gelir. Ayrıca bunun bir haber değeri yokken sizin buraya eklemenizde bence gereksiz olmuş. Başlık MHP dediğin an okuma geç.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,921
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    bahsi gecen adam afyonda aktürk ailesi ile ortak, aktürk ailesi de afyonun ileri gelenlerinden, kendisine sera yaptık. bunlar mevcut hükümetin yanında olduğu için içeriğini bilmedne haber yapmalarıda normal, zaten içerik onlar için önemli değil, afyondaki termal kısıtlı, bunu paylaşmak istmeiyorlar. Alarko bu tipleri ikiye üçe katlar ve bu iin üstesinden gelir. Ayrıca bunun bir haber değeri yokken sizin buraya eklemenizde bence gereksiz olmuş. Başlık MHP dediğin an okuma geç.
    sn çakır24
    ALARKO ile ilgili her şey kullanılıyor. hatta kulağından para fışkırmaya yakın şirket ile ilgili iflas dedikoduları çıkarıyorlar... birilerinin doğru olanları yazması lazım aksi takdirde devam ediliyor ve maalesef SPK ve cevval savclarımız seyircilikten öteye geçemiyorlar...
    termal suların yetersizliği ile ilgili geçenlerde paylaştığımı sanıyorum... kurumsal şirketlerin olduğu bir yerde oradaki esnaf istediği gibi at oynatamayacağı için canları yanıyor...

İlginç bir piyasa var Bistte, yine zarar yazmış ve bu yıllık beklentisi düşük, küçük çaplı şirketlerin bazılarına günlük 1 milyar TL nin biraz altı, bazılarına da 1 milyar TL. üstü hacimlerle yüksek primler yaptırmaya başladılar...30 ve 50 hisselerinden daha fazla hacimlere ulaşanlar var...Büyük şirketler ve Holdingler şimdilik onları seyrediyorlar..
    ...

4.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn çakır24
    ALARKO ile ilgili her şey kullanılıyor. hatta kulağından para fışkırmaya yakın şirket ile ilgili iflas dedikoduları çıkarıyorlar... birilerinin doğru olanları yazması lazım aksi takdirde devam ediliyor ve maalesef SPK ve cevval savclarımız seyircilikten öteye geçemiyorlar...
    Adamın eğitimi yok, batıda istanbula çok yakın bir yerde bir ilcede belediye başkan yardımcısı yaptılar, oldukca yakın tanıdığım biri, ben bu insandan gelecek için bir şey bekleyemem. afyon haberindeki arkadaş da öyle, eğitimi olsa haber yapacağı firmanın internet sitesine girip bilgi alır. Biz çok kötü zamana denk geldik, cehalet azalmak yerine hızla artıyor. Böyle yazıp çiziyoruz ama inanın benim bu ülkeden umudum kalmadı.

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    DİRENÇLERİN KIRIMI SONRASI 2 SAAT BU FİYATLARIN ÜZERİNDE KALIŞLARI, BİRAZ OLSUN PİYASALARI VE ALARKO YU RAHATLATIR

XU100 DİRENÇ>>>9168............. şu an>9151
    XU030 DİRENÇ >>>10019............ şu an>10008
    ALARKO DİRENÇ >>89,05............. şu an >88,45

Endeksler, dirençler üzerinde şimdilik tutundu, Alarko'nun ise ilk denemesi yine başarısız oldu, satış yiyip, düzeltmeye girdi, 86,75 i bile gösterdiler..
    ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,921
    Adamın eğitimi yok, batıda istanbula çok yakın bir yerde bir ilcede belediye başkan yardımcısı yaptılar, oldukca yakın tanıdığım biri, ben bu insandan gelecek için bir şey bekleyemem. afyon haberindeki arkadaş da öyle, eğitimi olsa haber yapacağı firmanın internet sitesine girip bilgi alır. Biz çok kötü zamana denk geldik, cehalet azalmak yerine hızla artıyor. Böyle yazıp çiziyoruz ama inanın benim bu ülkeden umudum kalmadı.
    ben bu ülkeyi terketmeyi hiç düşünmedim... zaten şu sıralar 17aylık oğlum ülkede benim yerime kalmak zorunda. ama emekli maaşları da dahil ülkede sağlam kapı kalmadı, bir şekilde geleceğe umutla bakabilmeyi becermek gerek. belki de gerçeklerden kaçış umudum olan ALARK olduğu için, meydanı farz-ı kifaye babında bile olsa boş bırakmamak lazım...

7.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    ben bu ülkeyi terketmeyi hiç düşünmedim... zaten şu sıralar 17aylık oğlum ülkede benim yerime kalmak zorunda. ama emekli maaşları da dahil ülkede sağlam kapı kalmadı, bir şekilde geleceğe umutla bakabilmeyi becermek gerek. belki de gerçeklerden kaçış umudum olan ALARK olduğu için, meydanı farz-ı kifaye babında bile olsa boş bırakmamak lazım...
    Sayın hocam, işin doğrusu zerre umudunuz olmasın. Örneğin emekli aylıkalrı düşüklüğü bir sorun gibi görünsede, ben bir tık daha ileri gidiyorum, bu yönetim bir süre sonra emekli aylığı ödeyemeyecek. Bunun emareleri var. Enflasyon muhasebesini yanlış uyguladılar, büyük zarar etti devlet. 3 yılda enflasyon %150, hisseler ters orantı ile %300 düşemez. Burada bir terslik var, farklı bir şey 1 senedir fiyatlanıyor. Bende de senet var ama zerre umudum yoki, sadece faiz haram olduğu için senet aldım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,921
    Sayın hocam, işin doğrusu zerre umudunuz olmasın. Örneğin emekli aylıkalrı düşüklüğü bir sorun gibi görünsede, ben bir tık daha ileri gidiyorum, bu yönetim bir süre sonra emekli aylığı ödeyemeyecek. Bunun emareleri var. Enflasyon muhasebesini yanlış uyguladılar, büyük zarar etti devlet. 3 yılda enflasyon %150, hisseler ters orantı ile %300 düşemez. Burada bir terslik var, farklı bir şey 1 senedir fiyatlanıyor. Bende de senet var ama zerre umudum yoki, sadece faiz haram olduğu için senet aldım.
    emekli maaşlarını bir şekilde öderler, öderler de bazı ülkelerde olduğu gibi 3-5 dolar emekli ücreti ödeyip nasıl geçinirsen geçin derler ( sanırım uruguayda emekli maaşı 5 dolar bir şişe su 3 dolardı). daha önceleri nasıl olsa geçiniriz derken şimdilerde geçinemeyeceğiz önlem almak lazım babında düşünsek de yapacak bir şey kalmadı... bilindik işlerin hepsi çöktü ( tarım, ticaret, inşaat vs)...
    ben bu hisseden umutluyum hisse başı 2 dolar kazanç yeni mevzuat ile 50 cent temettü umudu ya da en kötüsü; 1 dolara 25 cent, elde edeceklerine güveniyorum...ya da umut etmek istiyorum...

Sayfa 481/484 İlkİlk ... 381431471479480481482483 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •