TCMB bir hafta vadeli repo faiz oranını %50,00 olarak korudu (Beklenti %50,00)
TCMB bir hafta vadeli repo faiz oranını %50,00 olarak korudu (Beklenti %50,00)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB: Para politikasındaki kararlı duruş; yurt içi talepte dengelenme, Türk lirasında reel değerlenme ve enflasyon beklentilerinde düzelme vasıtası ile aylık enflasyonun ana eğilimini düşürecek ve dezenflasyon sürecini güçlendirecektir
TCMB: Kurul, parasal sıkılaştırmanın gecikmeli etkilerini de göz önünde bulundurarak politika faizinin sabit tutulmasına karar vermekle birlikte, enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yinelemiştir
TCMB: Aylık enflasyonun ana eğiliminde belirgin ve kalıcı bir düşüş sağlanana ve enflasyon beklentileri öngörülen tahmin aralığına yakınsayana kadar sıkı para politikası duruşu sürdürülecektir
TCMB: Enflasyonda belirgin ve kalıcı bir bozulma öngörülmesi durumunda ise para politikası duruşu sıkılaştırılacaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nas fayizi Ebussuûd efendiye göre % 12 olması lâzım...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Külliyen millete haram fayiz yediriyorlar...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Eğer "Nas" varsa merkez bankasına ne oluyor, fayiz zaten % 12 olarak belirlenmiş, buna uyması lazım.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Gerekse Ebussuûd efendi zamanında Avrupada fayizler % 4 civarındaymış.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
ümmet bu faizi kaldıramaz gel bu faizi sıfırla haci bu faiz düşmezse ümmet ciyaklar sen enflasyonu tuik e bırak gerisini düşünme enflasyon nasıl düşermiş gör o zaman ümmete merhamet et
Son düzenleme : blackman; 20-08-2024 saat: 15:05.
gonyada batan hacı amca çok.ummet cıyaklıyo
Yer İmleri