Olmamış jas, buda olmamış.
Bu rusların s400 leride indikatörleri gibiyse, bir patriotu vurmak için çok füze atarlar
Neyse,başka bakarız
iyi bayramlar herkese
Reus s400 konusunda geri adım atmamız mümkün değil demiş.
Papazda da öyle diyordu, gelde poz al şimdi.
Sağlıklı, huzurlu ve musmutlu bayramlar diliyorum herkese. Bayramınız mübarek olsun sevgili forumdaşlar
Bu mümkün Dostum, benim için sınır 95029. Bu rakam üzerinde benim sayım çöker.
Bunun yanında farklı sayımlar da var. 106500 lere kadar olabilecek çıkışı tepki olarak gösteren sayımlar.
Bunun üzerinde bir endeks için zaten boğa sayımı yapmak gerekir.
Borsalarda olmaz olmaz ama ben 135000 gibi rakamlara ulaşabileceğimizi kesinlikle düşünmüyorum.
92 den 85 e gider ve sonra 106 üzerine çıkarsa bu iş boğa sayımını daha olası hale getirir. 1-2-3. dalgalar gibi.
Ama ben şu sıra boğa sayımına ihtimal veremiyorum. Ama olmaz olmaz.
Bahsettiğim alternatif ayı sayımının sınırları içinde. Yani olabilir görünüyor.
Sonuç olarak,
Eğer bu hareket yeni bir ralli ise (ki böyle düşünmüyorum), en azından 85-87 aralığına inip sonra çok sert yukarı almaları lazım.
85-87 hareketi, hem EW hem de HO lar için olmazsa olmaz koşuldur bana göre.
Bu olursa Sn altnygt nin hakkını verip can-ı gönülden kutlarım. Çünkü bu siyasi atmosferde bunu söyleyip olduğunu görmek gerçekten önemli bir olay.
Son olarak,
Sn faCe'nin sayımı aşağıda. Koyu mavi renk ile yapılan çizim, faCe için mevcut durumda olasılığı en yüksek olan sayımı gösteriyor. Yaklaşık 106500 e gidip geri dönen kesikli mavi ile gösterilen sayım ise benim alternatif sayım dediğim sayım. Sn faCe de şimdilik ralliye %10 olasılık verip, diğer 2 ayı sayımının daha olası olduğunu düşünüyor.
![]()
Yer İmleri