Sayfa 482/919 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. 2021 yılında organize borsalar arasında dolar bazında bir önceki yıla kıyasla en fazla getiriyi yüzde 209 oranıyla Zimbabve Borsası sağladı. 2021 yılında yüzde 97 getiri ile Zambiya'daki Lusaka Borsası ikinci en yüksek getiri sağlayan borsa olurken, Sri Lanka Borsası yüzde 65 getiri ile üçüncü, Estonya Borsası yüzde 37 oranında getiri ile dördüncü oldu. 92 borsa arasında 74'ü 2021 yılını pozitif getiri ile tamamlarken, 18 borsa 2021 yılını kayıpla kapattı. Raporda, Borsa İstanbul'un, dolar bazında yüzde 30 ile en fazla değer kaybeden borsa olduğu 2021 yılında, en fazla kayıp yaşanan diğer 9 borsanın 4'ünün Latin Amerika, 2'sinin Afrika, 2'sinin Asya ve 1'inin Avrupa ülkesi borsası olduğu görüldü.

https://www.paradergi.com.tr/finans/...e-borsasi-oldu

qoduğumun bu hisssedeki maddi ve psikolojik kaybımı , temel analizini iyice yaptığım iyi incelediğim , vade en az 5 sene olacak, 7 hisse ile sasa hekts kontrolmatik froto sise aksa kords ile çıkaracağım inşallah ( bunların hepsi sürekli yatırım yapan ve satışlarının çoğu döviz ve ihracat olan şirketler) çünkü dolar bazlı hala dibin dibinde olan borsa istanbulumuz var.

Hadi bu da son yazım olsun bu sayfada.
    Son düzenleme : lionnes; 21-05-2022 saat: 04:57.

2. Son yazi mi Sn lionnes borsa da donguleri takip etmek gerekir bugun kordsa yarin kront. seneye baktiginizda tuh keske krontta agirlik arttiysaydim diyebilirsiniz. Bu değişimleri bizim gibi ky larin yakalamasi cok zor malesef algilara cok cabuk kapiliyor insanoğlu. Bakalim bu sene ovule ovule bitirilemeyen temettu hisseleri ne yapacak. Bu enflasyon ortaminda bende hala giderleri var diyorum ama bir yerde bunlari ky a yikacaklar uzun sure. Yani söylediğiniz hisseler kront gibi dusus yasamasa da uzun sure ayni fiyatlarda kalmasida sinir bozucu olabilir. Kront özelinde bence son hareketler umut verici.
     Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    2021 yılında organize borsalar arasında dolar bazında bir önceki yıla kıyasla en fazla getiriyi yüzde 209 oranıyla Zimbabve Borsası sağladı. 2021 yılında yüzde 97 getiri ile Zambiya'daki Lusaka Borsası ikinci en yüksek getiri sağlayan borsa olurken, Sri Lanka Borsası yüzde 65 getiri ile üçüncü, Estonya Borsası yüzde 37 oranında getiri ile dördüncü oldu. 92 borsa arasında 74'ü 2021 yılını pozitif getiri ile tamamlarken, 18 borsa 2021 yılını kayıpla kapattı. Raporda, Borsa İstanbul'un, dolar bazında yüzde 30 ile en fazla değer kaybeden borsa olduğu 2021 yılında, en fazla kayıp yaşanan diğer 9 borsanın 4'ünün Latin Amerika, 2'sinin Afrika, 2'sinin Asya ve 1'inin Avrupa ülkesi borsası olduğu görüldü.

https://www.paradergi.com.tr/finans/...e-borsasi-oldu

qoduğumun bu hisssedeki maddi ve psikolojik kaybımı , temel analizini iyice yaptığım iyi incelediğim , vade en az 5 sene olacak, 7 hisse ile sasa hekts kontrolmatik froto sise aksa kords ile çıkaracağım inşallah ( bunların hepsi sürekli yatırım yapan ve satışlarının çoğu döviz ve ihracat olan şirketler) çünkü dolar bazlı hala dibin dibinde olan borsa istanbulumuz var.

Hadi bu da son yazım olsun bu sayfada.

3. SAyın bidbas, birincisi paylaştğım hisseler yani sasa hekts kontrolmatik froto sise aksa kords temetü hisseleri değili dev yatırımlar yapan, büyüme hisseleri bazıları ufak ta olsa temettü veriyor...

ikincisi bunlar son 1 senede 2-3 kat arttı ancak bu daha başlangıç bana göre çünkü dolar bazlı hala dipte bist100 ve seçim döneminde veya seçim sonrası en az 5 sene boyunca büyük ralli bekliyorum çoğu bist30 ve bist 100 hisselerinde.

asıl yan tahtaların yine sürünme ihtimali var çünkü seçim sonrası yine büyük paralar, dolar bazlı hala dipte olan, yine bist30 bist 100 hisselerine kayacak.

Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Son yazi mi Sn lionnes borsa da donguleri takip etmek gerekir bugun kordsa yarin kront. seneye baktiginizda tuh keske krontta agirlik arttiysaydim diyebilirsiniz. Bu değişimleri bizim gibi ky larin yakalamasi cok zor malesef algilara cok cabuk kapiliyor insanoğlu. Bakalim bu sene ovule ovule bitirilemeyen temettu hisseleri ne yapacak. Bu enflasyon ortaminda bende hala giderleri var diyorum ama bir yerde bunlari ky a yikacaklar uzun sure. Yani söylediğiniz hisseler kront gibi dusus yasamasa da uzun sure ayni fiyatlarda kalmasida sinir bozucu olabilir. Kront özelinde bence son hareketler umut verici.

4. Haklısınız yabanci geldiginde de dediğiniz hisseler buyuk bir ralliye cikabilir ama ben sizden farkli olarak buyume potansiyeli olan düşük sermayeli kront gibi hisselerin bir adim onde oldugunu düşünüyorum. Bu arada kront portfoyumde yok. elimdekiler primlenirse gecmeyi düşünüyorum 40-50 farketmez ekim kasima kadar buralarda kalsin portfoye ekleyebilirim. Bunu yazilardan etkilenen olmasin kendi durumuma gore degerlendirme yaptigimi belirtmek için yazdim. Eger finansal ozgurluk seviyesine ulasirsam dediginiz hisselerden olusturabilirim portfoyu simdilik büyüme potansiyeli ve hayallerden oluşan bir portfoyum var. Gedza Bntas Pkart almak istediklerim Kront, Tuclk, Lkmnh, tukas, tmpol, tmsn, gesan, alctl vb.. Hayırlısı bakalim herkes kazanir umarim da dolar bazli eriyen portfoyler sinir bozmaya devam etmez ..

5.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Sayın lionnes, yazmamak İçin kendimi zor tutuyorum. Hissede golden cross oluşmuş durumda bu da boğa piyasasına girmiş demektir. BofA 600 bine ulaşmış. Bu durumda hala neyi kötülüyorsunuz anlamıyorum. Hektaş güzel hisse, Tüpraş güzel hisse daha bir çok güzel hisse var BİST 100 de. Beğenmiyorsanız satın gidin. 6 ay sonra hisse 140 lira olursa, sizin karalamalarınızdan etkilenip almayanlara ne diyeceksiniz. Ben 2 liradan beri bu hisseyi taşıyorum. Miktarı değişmekle birlikte. Biraz teknik analiz bilginiz olsaydı inanın bu kadar ağlamazdınız. Sat verdiği zaman elbetteki satılacak. Al verdiğinde de alınacak. Bu kadar basit. Akşama sizin için grafik paylaşacağım. Normalde bu topiğe grafik atmak istemiyorum. Ama sizin için paylaşacağım. Lütfen polemik yaratmak İçin yazmıyorum
    Saygılarımla.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Bu hisseyi çok eskiden beri taşıyanlardanım, sizin kadar eski olmasam da. Doğru yerlerde kısmen alım satım yapıp tekrar tekrar fulledim ve kendime göre çok müthiş karlar elde ettim. Doğru yerlerde alıp satmaya çalıştım…
    Şu anda da Citi’nin takasını günlük olarak izliyorum ve sizinle mutabıkım. Hisse boğa piyasasındadır ve 2-3 ay içinde bu fiyatlar bana göre tarih olacaktır. Yatırım tavsiyesi değildir. Ben minnacık emekli öğretmen ky yim sadece…Saygılar.

6. oohh ne la dünya .... al satçılar kazanıyor hep bu qoduğumun hissesinde

yani sürekli elinde tutup al sat yapmayanlara bu qoduğumun hissesinde reel dolar bazlı bi şey kazandırmadı

daha önce düşündüğüm uzun vade hiisesi diye bu düşüncemden vazgeçtim

kimse bana uzun vade yatırımlık hissesi demesin bana bu hisseye..

uzun vade yatırımluk hisseler sasa hekts gibi olur devasa düşüşler yapmazlar sadece düzeltme yaparlar yüzde 30 falan veya 5 senede bir de en fazla yüzde 50 ye kadar düzeltme olur bu uzun vadeli hisselerde..

bu qoduğumun hissesi 2 senede bir zirvesinden yüzde 60-70 düşüyor ..

onun için tam bir al sat hissesi olmuştur benim gözümde.
    Son düzenleme : lionnes; 21-05-2022 saat: 19:26.

7. Hissenin degerinin cok yuksek aralikta dalgalanmasi, sirketin degeri ile degil, dolasimdaki hisse sayisinin azligi (siglik) ve sektorun riskleri ile ilgili. Dun 8-20 araliginda calkalanir, bugun 30-80 araliginda, yarin 80-200 araliginda, ama hep bu buyuk dalgalar olacaktir.

Ben de 5 senedir bu hissedeyim, sirketin buyumedigi tezine katilmiyorum. TL degerinin savas icinde olan Ukrayna ve Rus paralarina karsi, savas surerken bile sirayla yuzde 20 ve yuzde 50 deger kaybettigi (dipten almadim, savastan onceki degerlerinden olctum) bir durumdayiz. Bu son 3 aylik durum. Son 1 senede, dolar uzerinden kayip ise yuzde 100'den fazla. Bu, gecici oldugunu umdugum calkanti donemindeki degerler, sadece Kront icin degil, hic bir sirket icin gercek deger olamaz. Ancak, yabancilar da, en kotu savas Turkiye'deymis gibi Turk sirketlerinden uzak duruyorlar.

Bu arada, hisse fiyati 8'lerdeyken kotuleyip, bundan bir sey olmaz derken satip, iki sene sonra 80'de ovguler dizip, uzay hedefleri gosterirken alimlar yapmadiysaniz, sizin de kazanmis olmaniz gerekir.

Yatirim tavsiyesi degildir.

8. yavv al sat yapacağım artık bu hissede nokta.

yok oyle alıp beklemek ..

al sat yapacağım bundan sonra çünkü al sat hissesi bu bana göre.

madem huyu böyle büyük dalgalar yapıyor bunca senedir o zaman alıp beklemek yerine alıcağım kendime orta vade hedef koyup satacağım..

sonra bu nasıl olsa zirvesinden yine yüzde 60-70 düşer o zaman yine alırrım.. yükselince yine satarım..

sonra bu yine zirvesinden yüzde60-70 düşer ben yine alırım ve satarım
    Son düzenleme : lionnes; 22-05-2022 saat: 03:04.

Sayfa 482/919 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •