Sayfa 483/748 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon
Arama sonucu : 5977 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Detaylı bakmadım ama bu dönem bir miktar vergi geliri yazmış ve bunun sonucu net kar yüksek gelmiş, 3.çeyrekte ihracat tarafında ciddi artış var. En önemli pozitif gelişme döviz açık pozisyonu 30.06.2022 bilançosuna göre ciddi azalmış bu demektir ki geleek çeyreklerde kur farkı zararları geçmiş bilançolara göre (dövizdeki yatay seyir de düşünülürse) ciddi azalacak.

Döviz açık pozisyonu

30.06 Bilanço
    usd açık poz. -35
    eur açık poz. -63

30.09 Bilanço
    usd açık poz. -29
    eur açık poz. -52

2. Maaşallah Maaşallah

Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    Detaylı bakmadım ama bu dönem bir miktar vergi geliri yazmış ve bunun sonucu net kar yüksek gelmiş, 3.çeyrekte ihracat tarafında ciddi artış var. En önemli pozitif gelişme döviz açık pozisyonu 30.06.2022 bilançosuna göre ciddi azalmış bu demektir ki geleek çeyreklerde kur farkı zararları geçmiş bilançolara göre (dövizdeki yatay seyir de düşünülürse) ciddi azalacak.

Döviz açık pozisyonu

30.06 Bilanço
    usd açık poz. -35
    eur açık poz. -63

30.09 Bilanço
    usd açık poz. -29
    eur açık poz. -52

3. O kadar diyoruz Manisa İzmir ne varsa domates namına toplayın salça yapın diye

Dinleyen yok

Bak boşa geçen 3 ay 😺😺😺

Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Domates hasadı bitmiş yeni sezonun dkim yapılmış ondan olabilir mi?

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    3.ceyrekte
    Tekstil sektörü ciro 967 mln, net kar 266.4 mln tl.

Tarim sektörü ciro 191 mln, net kar 6 mln tl.

Enerji sektörü ciro 120.5 mln tl, net kar ise 18 mln tl seklinde olmuş.

Bu çeyrekte tekstil tarafi sirtlamis sirketi ama orada da 140 mln tl lik ertelenmiş vergi geliri var. Ertelenmiş vergi geliri hariç net kar 126.4 mln tl. Yine de iyi bir rakam bence.

Anlayamadigim nokta tarim tarafi ilk iki çeyrekte para basarken bu çeyrekte neredeyse zarar ediyormuş. Bu nasil oldu, donatesin altin kadar değerli olduğu bir dönemde bizim seralarin domatesleri çöpe mi gitti gerçekten anlayamadim.

Enerji sektörü ise beklentiler dahilinde bence.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dostum tarım bu çeyrekte stok yapar nedeni. yaş alır kurutur satar. hatta geçen yıl enflasyondan dolayı tarım bu çeyrek kar etmemişti.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

5. İlk olarak beni bu hisse ile tanıştıran sayın minikyatirimci hocama teşekkür ederim

Ben 662 m bekliyordum ama sayın mdal 547 m kar tahmini ile çok daha iyi tahmin yapmış. Tebrik ederim

13,2 m azaltımı da tutmamış nereye elimizi atsak orası kurumuş
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

6.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Böyle bişey olursa sadece kebap ısmarlayarak sıvışmam doğru olmaz, tatlı da ısmarlamak isterim
    Sayın hocam benim galiba kan şekerim düştü noldu bilmiyorum
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

7. Emek veren diğer arkadaşlara da ayrı ayrı teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Bir münasetbetsiz için tat kaçırmaya gerek yok

8.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    3.ceyrekte
    Tekstil sektörü ciro 967 mln, net kar 266.4 mln tl.

Tarim sektörü ciro 191 mln, net kar 6 mln tl.

Enerji sektörü ciro 120.5 mln tl, net kar ise 18 mln tl seklinde olmuş.

Bu çeyrekte tekstil tarafi sirtlamis sirketi ama orada da 140 mln tl lik ertelenmiş vergi geliri var. Ertelenmiş vergi geliri hariç net kar 126.4 mln tl. Yine de iyi bir rakam bence.

Anlayamadigim nokta tarim tarafi ilk iki çeyrekte para basarken bu çeyrekte neredeyse zarar ediyormuş. Bu nasil oldu, donatesin altin kadar değerli olduğu bir dönemde bizim seralarin domatesleri çöpe mi gitti gerçekten anlayamadim.

Enerji sektörü ise beklentiler dahilinde bence.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tekstil tarafı diğer tekstilcilere uymamış, tarım tarafı da son çeyrek toparlar. Enerji tarafı zaten çiçek gibi, borcu bitince veya halka arz falan olsa değeri anlaşılır. Uygun koşullarda gelecek senenin en çok konuşulan hissesi olabilir.

Sayfa 483/748 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •