Sayfa 484/1002 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Viop - XIII

Koronavirüs nedeniyle gece eğlence mekanlarının faaliyetleri durdurulacak http://bb.ht/F4U4wE

2.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Bu virüs hangi ülkelerde demokrasi yok.hangi politikacılar dürüst değil sorularının da cevabı oldu...

Bazı ülkeler mafya filmlerinde seyrettiğimiz gibi maalesef...
    Yok. Sansür yok, sabah akşam votka var
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Bu algı yönetimi nasıl bir şey hayatımda hiç yapmadığım bir iş yaptım ama güzelmiş hoşuma gitti bir diş sarımsağı ezdim biraz sirke ilave edip ustunede biraz su gargara yaptım birazını da içtim.
    Bahçenin tamamına sarımsak ekecegiz anlaşıldı.😂
    Büyük diş sarımsak yutmayın boğanıza yemek borusuna yapışabilir küçük diş yada bölün zorlanırsanız reçel bal a bandırıp suyla yutun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sen bu dünyada cenneti yaşıyormuşsun yavvvvv

Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Evet güzel oluyor gerçek hakiki zeytinyağı ile olacak ama Allah'tan 0.8 asit has zeytinyağı miz var 40 litre.Sanirim virüs birazda proteinler ile ilgili onun için protein veriliyormuş hastalara onuda kendi organik köy tavuğu ve bıldırcın yumurtası ile hallederiz bahçede maydonoz ıspanak,dere otu yeşil soğan var çam ağacı iğnesi oda bol her taraf orman kekik zahter,defne agacimda var bayağı tedbir var gibi inşallah atlatacağız coronayi.

Libya Ulusal Ordusu: Havalimanı saldırısında Türk askerler hayatını kaybetti
    https://sptnkne.ws/BF7m

Yine ateş düştü ciğerimize.Allah rahmet eylesin.

6. krizden en kötü etkilenecek olan hava yolları galiba..bizim hava yolları şirketleri de çok çıkmış hakkaten..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,190
    eğer izlemediyseniz

Hong Kong'a yaptığı iş seyahatinden döndükten kısa bir süre sonra, Beth Emhoff grip ya da başka bir enfeksiyon türünden dolayı hayatını kaybeder. Küçük oğlu da aynı gün hayata gözlerini yumar. Ancak kocası Mitch buna karşı bağışıklığı var gibi görünmektedir. Böylece ölümcül bir enfeksiyon yayılmaya başlar. ABD Hastalık Kontrol Merkezleri'ndeki doktorlar ve idareciler bu yeni enfeksiyonun kapsamını veya ciddiyetini ancak birkaç gün sonra fark eder. İlk olarak söz konusu virüs türünü tanımlamalı ve daha sonra, birkaç ay sürecek bir süreçle, bununla mücadele etmenin bir yolunu bulmalıdırlar. Hastalık dünya çapında milyonlarca insana yayılırken, insanlar paniğe kapıldıkça toplumsal düzen bozulmaya başlayacaktır. Türkiye’de 21 ekim 2011’de vizyona giren Salgın filminin yönetmen koltuğunda Steven Soderbergh oturuyor.

link
    https://www.fullhdfilmizlesene.net/f...ontagion-izle/
    Bear_Bull
    @BearBull26

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kemal Kükrer sirke fabrikasi bana çok yakın, yarın yola çıkıp arabayı doldurayim bari.
    Sizin araba sirkeylemi calisiyor[emoji23]
    Hani fulleyim falan dedinizde.

Sayfa 484/1002 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •