Sayfa 484/1000 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Vıop XLI

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    nebati: Bugün açıklanan enflasyon rakamları, enflasyon artışının hız kesmiş olduğunu ortaya koyuyor.

Nisan ayında yüzde 7,25 olarak gerçekleşen TÜFE aylık artış oranı Mayıs ayında yüzde 2,98 gerçekleşerek enflasyon düşüş eğilimine girmiştir.

)
    Üfe tüfe aylıkta neredeyse 3 katı biri 9 biri 3
    Yalanını sevsinler.
    Üreticimiz o kadar iyiki fiyatlara yansıtmıyor
    bir halt olacağı yok.

2. Pala abi ile konustum satmak isteyen satsin devam edecez diyor sistem yesil yola devam

3. salla necatiyi.. dolar bazlı bak...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. admin uyarı vermiş yine bana kötü birşeyde yazmadım ama cemaate söylenmiycek söz yazmış
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    salla necatiyi.. dolar bazlı bak...
    ben öyle bakıyorum zaten %80 dolardayım...

öyle bakınca burdaki troller amerikadamı yaşıyorsun diyorlar...

6. Benim niyetim tartışma başlatmak değil. Muhafazakar olduğunu iddia eden bir kesimin yurt dışında Hristiyan ülkelerde yaşamaya istekli olmalarının nedenini anlamaya çalışıyorum.

Tamam Suudi Arabistan çöl olduğu için gitmek istemeyebilirler. Malezya var, hem şeriatla yönetiliyor hemde güneydoğu pasifiğin en zengin müslüman ülkesi. Orayı neden tercih etmiyorlar mesela?

Abd, İngiltere, Almanya gibi ülkelerde müslümanlara karşı bir ön yargı var iken neden bu ülkelere topuklamak için fırsat kolluyor muhafazakarlar?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Nisan ayında Bilgisayar 10747 TL denmiş.

Fiyat yayınlansa atıyorum 12500 TL denecek veya 10300 TL denecek. Millet de bakıp yorum yapacak.

Şimdi bunu saklıyorlar, seneye bu durumun piyasa şeffalığını azalttığını gördük artık tekrar yayınlayacağız diyecekler. O zaman bakacağız bilgisayar 9500 TL. veya 22500 TL. eski seri dururken fiyatları değiştirmek çok zor, bir şekilde silip tekrar yeni seri yaratmak istiyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. VOB grafik görünüm

VOB yapmayin

Sayfa 484/1000 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •