Pala abi ile konustum satmak isteyen satsin devam edecez diyor sistem yesil yola devam
salla necatiyi.. dolar bazlý bak...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
admin uyarý vermiþ yine bana kötü birþeyde yazmadým ama cemaate söylenmiycek söz yazmýþ
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Benim niyetim tartýþma baþlatmak deðil. Muhafazakar olduðunu iddia eden bir kesimin yurt dýþýnda Hristiyan ülkelerde yaþamaya istekli olmalarýnýn nedenini anlamaya çalýþýyorum.
Tamam Suudi Arabistan çöl olduðu için gitmek istemeyebilirler. Malezya var, hem þeriatla yönetiliyor hemde güneydoðu pasifiðin en zengin müslüman ülkesi. Orayý neden tercih etmiyorlar mesela?
Abd, Ýngiltere, Almanya gibi ülkelerde müslümanlara karþý bir ön yargý var iken neden bu ülkelere topuklamak için fýrsat kolluyor muhafazakarlar?
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Nisan ayýnda Bilgisayar 10747 TL denmiþ.
Fiyat yayýnlansa atýyorum 12500 TL denecek veya 10300 TL denecek. Millet de bakýp yorum yapacak.
Þimdi bunu saklýyorlar, seneye bu durumun piyasa þeffalýðýný azalttýðýný gördük artýk tekrar yayýnlayacaðýz diyecekler. O zaman bakacaðýz bilgisayar 9500 TL. veya 22500 TL. eski seri dururken fiyatlarý deðiþtirmek çok zor, bir þekilde silip tekrar yeni seri yaratmak istiyorlar.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri