Sayfa 484/484 İlkİlk ... 384434474482483484
Arama sonucu : 3870 madde; 3,865 - 3,870 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,317
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Geldik yine haftanın son gününe,satışmı yataymı bakacağız...
    Yatay kapattı borsa,neden yatay olarak belirtmiştim önce,çünkü çok satış yedi hisseler bir yerde durulması lazımdı,10700 kapattı,10600 altı olsaydı sert satış yerdi,tahminen destek noktasının az üstünde kapattı,temennim haftaya iyi başlangıç yapar,tabiki zat denen şahıs rahat durursa...

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Özel Kalem Müdürü Nevzat Uzunoğlu'na soruşturma açmak için İçişleri Bakanlığı'ndan izin istedi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Haber viop kapanmadanmı geldi yoksa kapandıktan sonramı?Kaç oynadı kapanmadan geldiyse.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Haber viop kapanmadanmı geldi yoksa kapandıktan sonramı?Kaç oynadı kapanmadan geldiyse.
    Kapanmadan geldi.

VİOP 340 puan düşerek 11577 puan kapattı. %2,85 düştü.

5. Personel otoparkına alınmayan Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı, güvenlik görevlisinin ayağını ezdi, bilirkişi ayağı ezilen güvenliği asli kusurlu buldu!

Aydoğmuş'un sözlerini duyan güvenlik görevlisi Ozan Kahraman ise "neden bana hakaret ediyorsunuz" diyerek araca yaklaştı. Bu esnada arabasıyla yeniden hareket eden Aydoğmuş, geriye doğru ani bir manevra yaparak Kahraman'n ayaklarını ezdi. Sağ ayağında kırıklar oluşan Kahraman, Aydoğmuş'tan, Aydoğmuş da "Kendini aracın üzerine attı"diyerek Kahraman'dan şikâyetçi oldu. Başlatılan soruşturma kapsamında dosyaya bilirkişi olarak atanan Emekli Emniyet Müdürü Himmet Oktan ise ezilme nedeniyle ayağı kırılan güvenlik görevlisini "dikkatsizliği, tedbirsizliği ve yol üzerinde bulunması nedeniyle" asli kusurlu bulurken, Aydoğmuş'un ise tali kusurlu olduğunu öne sürdü.

https://t24.com.tr/haber/personel-otoparkina-alinmayan-saglik-bakanligi-daire-baskani-guvenlik-gorevlisinin-ayagini-ezdi-bilirkisi-ayagi-ezilen-guvenligi-asli-kusurlu-buldu,1266805

İşini doğru yapan insanın hiç şansı yok...

Şaşırmayı çok uzun zaman önce bırakmıştım, ama ne zaman Nirvana'ya ulaşacağız merak ediyorum..
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Hakimide Melik gökçek yapalım olsun bitsin demi ya diplomada hazırdır nasıl olsa.

Tam manasıyla AHLAK'i değerlerin çivisi çıktı.

value teşekkürler.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali kör göze parmak
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 484/484 İlkİlk ... 384434474482483484

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz