bU arada mynetteki morali arkadaş 1.87 fiyat verdi..ben de sordum bana da aynısını yazdı...sonra daha yukarı hedefler...kısa zamanda hisse zaten 1 ve üzerine çıkarsa buradaki yenilerin çoğu tüyer..Belki 3- 5 eski kalırız ama ben bu canınıkurtarandan bıktım.2 lira olmadan ben de tüyerim....Ha hatıra kalsın diye 99 tane bırakırım belki bir köşede,batmazsa tabiii...
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Selim hocam Marbaş mı sattı acaba??
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Eşleşme çok hareketli... 58-59-60-62 gidip geliyor
Ooooo
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Aynen marbaş..35 bin kaldı.. onu da 60-62 arası verir .. sonra yine kaderimizle başbaşa
![]()
Deniz de kafa karıştırıyor... M.Ö değil oradaki işlem.. yine spekülatif, 60dan aldığını 55den verebilecek karakterde..yaptı daha önce üstten alıp aşağıdan verdi...alan da İş bankası falan... bir cepten diğerine...
Yer İmleri