Bi de kitap yazmış , imzalıyor, kitapta ne anlatıyor acaba , ilacı nasıl İndra Gandhi' ledim mi???
Bi de kitap yazmış , imzalıyor, kitapta ne anlatıyor acaba , ilacı nasıl İndra Gandhi' ledim mi???
O kitapta bu oyunları perdelemek için olmasın? Masum,kimsenin hakkını yemeyen yardımsever tertemiz imajı !SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Bütün bu oyunların hissede bulunan orta büyük ölçekli yatırımcıları bıktırıp usandırıp pesettirmeye yönelik olduğunu düşünüyorum.Bu yatırımcılarda hisselerine adeta Japon yapıştırıcı ile yapışmış bırakmak istemiyorlar.Bu hissede orta uzun vadeci çok sayıda sabırlı istikrarlı pes etmeyen yatırımcı profili var.Orta uzun vade düşünenler eninde sonunda mutlaka kazanacaktır diye düşünüyorum.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Taban olması için ne neden var çimento lar tavan bu yapı malzemesi üretiyor, kağıt temizlik üretiyor, ilaç üretiyor zaten şu an ve her daim ihtiyaç malzemesi neden taban oluyor battık mı?
[QUOTE=Desidero74;6306644]Taban olması için ne neden var çimento lar tavan bu yapı malzemesi üretiyor, kağıt temizlik üretiyor, ilaç üretiyor zaten şu an ve her daim ihtiyaç malzemesi neden taban oluyor battık mı?[/Q
-------------------------
Evet tek ihtimal batmış olması!Başka hiç bir seçenek bu durumu açıklayamaz.
Bugünde işlem sırası durdurma bildirimi.Bu hissede olanlar gerçekten büyük rezalet.SPK bir an önce etkili bir şekilde devreye girmelidir.Ben yaklaşık 25 yıldır borsadayım böyle bir rezalet inanın görmedim yaşamadım.
Deprem sonrası battaniye fiyatlarını yüzde yüz artıranlarla hissesini depremi kullanarak her gün yangından mal kaçırır gibi taban yaptıran aynı zihniyettir.Bu zihniyette şuur altın da vurgun yapma isteği yeğanedir.
Resmen soyuyorlar başka bir şey söylemeye gerek yok
Yer İmleri