Sayfa 487/761 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: DERIM - Derimod

Alıntı Originally Posted by Ahmet1972 Yazıyı Oku
    Bizim aklımız bize yeter siz aldığınız hisse ile ilgilenin lütfen...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ahmet bey doğumlar sancılı olmuştur. Doğum olursa size bir yemek yedirecem. Haberiniz olsun

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

2.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Ahmet bey doğumlar sancılı olmuştur. Doğum olursa size bir yemek yedirecem. Haberiniz olsun

Teşekkür ederim Sayın katti...

3. 10.25 destek attım da dip olsun

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

4.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    10.25 destek attım da dip olsun

Nerdesin güzel insan, cezalımıydın yoksa.?

5. Eyvallah sayın katti gerçekten yemiş gibi mutlu oldum. Sağolasın var olasın..

6. Yok krontayim oda uyuza bağladı.acemsah abi senin 30 TL hisse geri vitese takmış .Yardımcı olmak lazim

risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

7. Bilancoda gayrimenkuldeki 4 kusur milyonluk degerleme dusuklugu zeytinburnun bina olarak 0 degere ulasmasi demek ...artik yikacaklar mı..? mutehaite mi verecekler kendileri mi gokdelen dikecekler yakinda cikar kokusu..

Bu koku cikmadan oncede fiyati iyice asagi cekip milleti dusurmeye calisiyor olabilirler.

gayrimenkul ufak bir alan olsada yeri cok degerli 120 metrekarelik rezidanslar 1.5 milyon dolardan basliyor orada ..
    derimod buradan gelecek 25 - 30 milyon sicak para ile ihya olur
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Bilancoda gayrimenkuldeki 4 kusur milyonluk degerleme dusuklugu zeytinburnun bina olarak 0 degere ulasmasi demek ...artik yikacaklar mı..? mutehaite mi verecekler kendileri mi gokdelen dikecekler yakinda cikar kokusu..

Bu koku cikmadan oncede fiyati iyice asagi cekip milleti dusurmeye calisiyor olabilirler.

gayrimenkul ufak bir alan olsada yeri cok degerli 120 metrekarelik rezidanslar 1.5 milyon dolardan basliyor orada ..
    derimod buradan gelecek 25 - 30 milyon sicak para ile ihya olur
    Abi peki soruyorum. İlle bu kadar çekip gerçek yatırımcıyı strese sokmak(gerçek yatırımcı stres yapmaz da) sinek üşüşmesine izin vermek. Yazık ya soğru mu?

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Sayfa 487/761 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •