Sayfa 486/761 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon
Arama sonucu : 6088 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. 15lerde göstergeler sat beni diye bağırıyordu ama acaba ? diye diye soluğu buralarda aldık.1, Çok şeyler yazılır söylenir ama zaten söylenmesi gerekeni söyledik. 12,60 lardan döner diyordum ama 11,60 bile kırıldı. Aşağısı bana göre 10,30 civarı idi. Bakalım nereden dönecek veya dönecek mi?

2. Bugun tepki gelmeli gostergeler cok bozuldu. ... piyasa ters e tepki verir..

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

3. Bu hissenin dibi yok .100 gunluk ortalama hic bise dinlemiyor.boyle duzeltme olmaz bu hirsizliktir.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...

4. Bollinger in alt bandiydayiz.. tepki gelmeli.

YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

5. Ustler bosaldı..

6.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    17 bin lotu satmak istesen kademeye boyle gostererek satis yazmam.. parca parca verir cikarim bir oyun var.. ama ne ?

ne oldu arkadaslar bitti mi 17 bin lot? takip eden bir hayirsever bilgilendirir mi?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Bizim aklımız bize yeter siz aldığınız hisse ile ilgilenin lütfen...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bu fiyattan neden satarlar anlamak mumkun degil..
    Tabi satiyorlarsa?

Zeytinburnunu takip etmek lazim ne zaman bosaltiyorlar acaba oradaki mulku...???
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Sayfa 486/761 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •