Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 487/919 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Çinden 50 milyon doz aşı gelecekti..ne oldu..neden 10 da 1 ine düştü..eee faydası olmayan 50 milyon dozu ne yapacaksınız değil mi.
    yebi dünya düzeni olayını da git oy verdiğin adama sor..
    sen bilmezsin ama bu ülke de bilgi edinme hakkı diye bir şey var..!!!
    ulen adamlar aşı bulsa laf edersiniz kansere çare bulsa laf edersiniz ..bir b*k görmediğiniz için bunlar..!!!
    boş adamlarsınız.!!

2. normal grip aşısı oldun mu hiç..faydasını gördün mü de bilmişlik yapıyorsun..eczacılar doktorlar diyor..olmayın faydası yok üstelik ağır metaller var diye..
    biliyor musun bunları..
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    yebi dünya düzeni olayını da git oy verdiğin adama sor..
    sen bilmezsin ama bu ülke de bilgi edinme hakkı diye bir şey var..!!!
    ulen adamlar aşı bulsa laf edersiniz kansere çare bulsa laf edersiniz ..bir b*k görmediğiniz için bunlar..!!!
    boş adamlarsınız.!!

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    normal grip aşısı oldun mu hiç..faydasını gördün mü de bilmişlik yapıyorsun..eczacılar doktorlar diyor..olmayın faydası yok üstelik ağır metaller var diye..
    biliyor musun bunları..
    GÜZEL kardeşim o materyaller tüm aşılarda var..!!!!
    kızamkıktan tifoya kadar..!!!
    aklının yetmediği yerde başkasının aklıyla yaşama oku öğren..!!!
    allah bahşetmiş kullan ...
    sağlıkçıyım la ben bana mı diyorsun bu halk sağlığı işlerini..
    sağlık memuruyum ben asıl branşım toplum sağlığı....
    senin gibi adamlara aşıyı yapmayaaksın aslında..
    talep bile edemeyecek senin gibiler aslında senin gibi insanlar covid olsa be olur beyin ççürümüş..
    AYRICA grip ile bunu kıyaslayan ZİHNİYETLE BENİM OYUM ASLA BİR OLAMAZ..SEN 1 İSEN BEN 3 ÜM

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    normal grip aşısı oldun mu hiç..faydasını gördün mü de bilmişlik yapıyorsun..eczacılar doktorlar diyor..olmayın faydası yok üstelik ağır metaller var diye..
    biliyor musun bunları..
    Kronik rahatsızlıklarım nedeni ile hersene grip aşısı olurdum. Ama bu sene bizim embesiller yeterince aşı tedarik edemediğinden halen aşı olamadım. Sağlık ocapıbdaki aşı listesine ve her hafta gelen aşı sayısına bakarsak yılbaşı itibariyle 30-35 haftaya kadar aşı sıram gelir. Bu durumda hazirandan sonra aşı olurum gibi.

Yıllar önce aşı olmazken her sene en az 2-3 kere grip olur ce bir haftada ağır şekilde atlatırdım. Senelerdir grip aşısı olurum ce aşının oldupu ilk günler ateşim çıkar sşı yerim aprır ve kolum cayır cayır yanar ancak grip oldum mu hiç yatmam 2-3 günde hafşf şekilde atlatırdım. Bu sene şansım virüs nedeniyle dışarı çıkmamız azaldığından grip olmadım.
    bir halt olacağı yok.

5. adamlar laboratuvarda üretmiş virüsü..bunu ispatlmışlar..sonra salmış dünyanın üzerine..
    alın size aşı diyerek de milletin gazını alıyorlar..okumuş insan bilimsel verilere inanır..ulen adamlar ispatlanmış diyor, laboratuvar ortamında..ne diyor diye dinler anlamaya çalışır olup biteni..
    sen borsada para kazanacaksın diye küreselcilerin her verdiğini yiyecek misin..

6. Bu yorumun nasıl anlaşılır
    adamlar laboratuvarda üretmiş virüsü..bunu ispatlmışlar..sonra salmış dünyanın üzerine..
    alın size aşı diyerek de milletin gazını alıyorlar..okumuş insan bilimsel verilere inanır..ulen adamlar ispatlanmış diyor, laboratuvar ortamında..ne diyor diye dinler anlamaya çalışır olup biteni..
    sen borsada para kazanacaksın diye küreselcilerin her verdiğini yiyecek misin..
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. senden başka bir kişi daha çıkmaz senin gibi anlayan..laboratuvar ortamında üretilmiş ve dünya üzerine yayılmış bir virüs diyorum..
    sonra da tekrar mutasyonlarını dünyaya salacaklar salıyorlar diyorum..
    algın sana oyun oynuyor oyuna geldin sen..

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bu yorumun nasıl anlaşılır

8. Sen herhengi bir covid aşısı olma kardeşim..chip var içinde..
    Ciddi diyorum olma...
    Hastalığı geçirdiğinde hastalığı geçirmiş olan bir insanın kanına muhtaç olduğunda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın..dineceksin bill gates bana chip te taksa razıyım..olay budur...
    Ama sen olma..
    O hastalık kesinlikle labta üretilmedi..
    Hakaret etme..aids te ilk çıktığında aynı lab dediler aidsten ölende cok..
    Hadi kardeşim yoluna ..kan arayacak olursan da haner ver insanlık namına yardımcı olurum...
    Çin aşısı insan kanından türetildi..çoğu aşı öyle..
    senden başka bir kişi daha çıkmaz senin gibi anlayan..laboratuvar ortamında üretilmiş ve dünya üzerine yayılmış bir virüs diyorum..
    sonra da tekrar mutasyonlarını dünyaya salacaklar salıyorlar diyorum..

Sayfa 487/919 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •