Sayfa 486/1001 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Esnafların çoğu işler kesat diye kredi kartı ödemesi eleman günlük yevmiye ödemesi ve kira ödemesi vs için her giden hisseye hiç tecrübesiz vs yok atlıyorlamış bilen bilmeyen dalıyormuş kasım aralık iç piyasa dip yaptı diye bu yolu izliyormuş insanlar giden hisselere atlayıp 2-3 tavanda vermece şeklinde düşünüyor genelde . Kısaca özetle bu şekilde durum herkese para dağıtan birileri var tahsilatı toptan kesecekler sanırım .

Noel baba gibi parayı dağıtan var bunları bakalım tahsilatı ne zaman yapacaklar

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...93#post5046193

Dün bu yazıyı görünce çok şaşırmıştım , kıpkırmızı olmasa da kırmızı kapattı ..tekrar tebrikler

Perşembeden itibaren'i anlıyamadım !?Hangi perşembe?
    Altın vuruş yaptığı geçtiğimiz perşembe.

3. hamdolsun 2021 e faiz lobisinin kucağında girdik..artık çıkarken doları 2 katından satarak çıkarlar..

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    iki sene oldu sanırım. aynısını ben aslında ters pozisyon yazıyorum diye banada söylemişti. sonra ne dediğini unuttu benimle aynı şekilde garan manipülatifi falan diye laf atmaya başladı. bak eğer senin bana yazdığını burada, açıklarsam yüzüne tükürürler dedim. hemen tamam tamam diye lafı kapattı uzun zamandır yoktu yine geldi yine aynı terane. ben garan manipülatifi imişim. valla ne güleceğimi bildim ne kızacağımı. çünkü bunu yazarken garran fiyat kaç görmüyor canlı işzleyecek bi hesabı bile yok çünkü. bir insan kendi kendini ancak bu kadar rezil edebilir
    koç abey yonca şortunu kapattı akabinde ben endeks şortlarımı kapattınca düşüş geliyor diye tırstı bence sonra sizde yonca yorumu yapınca üçlü kombo oldu zannederek panikledi, muhtemelen gırtlağına kadar malda biz şort olunca kendini güvende hissediyor olmalı, nassa sensör koç ve bozkurt bu üçü şortsa korkmayın denmiş olabilir. aklıma baska bişii gelmiyor...
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    koç abey yonca şortunu kapattı akabinde ben endeks şortlarımı kapattınca düşüş geliyor diye tırstı bence sonra sizde yonca yorumu yapınca üçlü kombo oldu zannederek panikledi, muhtemelen gırtlağına kadar malda biz şort olunca kendini güvende hissediyor olmalı, nassa sensör koç ve bozkurt bu üçü şortsa korkmayın denmiş olabilir. aklıma baska bişii gelmiyor...
    bir insan burda eğrisiyle doğrusuyla her türlü düşüncesini yazabilir. buranın amacı insanlar düşüncelerini paylaşsınlar diye kurululmuş bir sayfa. kimse burda yatırım danışmanı değil. ben şahsen yorumlarımı ne kimseye akıldanelik yapmak için, nede yarışmak için yapıyorum. ne işim olur başkasının aldığı ile sattığı ile. bunuda her seferinde açıkca yazıyorum zaten. kendimi oyalamak için yapıyorum. ben dünkü borsacı değilimki yarış yapayım, akıldanelik yapayım.. onu yapanlar var git bakalım bi şansını dene. valla 500 bin liradan aşağı hesap kabul etmeyen yatırım danışmanlar var. böyle bir alemde geleceğim burda milletinen yarış yapacağım. aklı olan bir insan azıcık düşünür bunu. zevkine yazıyorduk...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

ayrıca geçengün ben koçu eleştirdiğimde belki gücendi ama ben onun iyiliği için demiştim. yok çünkü öyle bir borsa. üç ay sonra şuraya gelir, beş ay sonra buraya gider. hayal... ne gerek var kurda kuşa yem olmaya
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7. Pay vadelilerde kasanin sahibi istanbul borsasisimi yoksa spottaki tahtanin sahiplerimi ??..
    Karar zarar kime yaziliyor acaba ?

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    GUBREyi almayan kalmadı sanırım..
    alıyorsun her gün %10 yukarı.. ne güzel iş..
    -6.5...+2.5 gübreciler müthiş..

Sayfa 486/1001 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •