Rezervler 19 Mart'tan bu yana 40 milyar dolar azalmış. Bunlar turizm den yerine koyarız diye eksiye kadar satacak tutacak tutamazsa yeni dalga
Rezervler 19 Mart'tan bu yana 40 milyar dolar azalmış. Bunlar turizm den yerine koyarız diye eksiye kadar satacak tutacak tutamazsa yeni dalga
Zamanında amerika sıkıntıda ilerde dominant ülke olma özelliğini kaybedebilir diye yazmıştım.amerikaya bir şey olmaz diye düşünen forumdaslar vardi.sanirim amerika nin sanıldığı kadar sorunsuz bir ülke olmadığı konusunda genel bir kanaat oluşmuştur.
Neyse o forumdaslardan biri için yazayim bu kk dan bir halt olmaz.amerika öngör un de kk öngör un gibi yanlis.
Kk dediğim kemal kilicdaroglu herkes anlamıştır da neden kk diye yazdığımı açıklayayım.malum kk diye yazınca kaka diye okunuyor.o nedenle bu kısaltma çok hoşuma gidiyor.
Netanyahu ne zaman Trump ile birlikte iken neredeyse çenesi mutluluktan düşecek, her defasında Trump beyanat verirken, ben galiba öldüm cennetteyim diyor.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Ons altında yön yeniden aşağıya 2987 dolar![]()
Brent ptrol 63 dolar altında![]()
Yer İmleri