Sayfa 487/813 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon
Arama sonucu : 6498 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Oyak bir haftadır mal alıyor. Muhtemelen emeklilik fonlarına o aldıkça minik minik bir seyler oluyor. Bakalım 5300 ustune atabilecekmi?
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Oyak bir haftadır mal alıyor. Muhtemelen emeklilik fonlarına o aldıkça minik minik bir seyler oluyor. Bakalım 5300 ustune atabilecekmi?
    4.90 üstünde kapatırsa 5.50 ye bir atak bekliyorum..y.t.d.
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3. Şık bir kapanış. OYAK yine belirgin alıcı. BUCİM sahipleri olarak serinkanlı davranmaya alıstığımız için sudur budur demeye gerek yok. Kağıt ucuz, iştirakler guzel son zamanlarda kentsel dönüşümün cok fazla muhabbeti var.
    SONUÇ ufak ufak git sağlam git. Tahta yapıcı serefsizde spk sereflimi konya çim. Bir tavan yaptı sabah tahtasını bile kapadılar. Hiç demiyorlar senelerdir dusurken neden dustu yatay kaldı demedik cıkarken neyi soruyoruz. Velhasılı kelam alem nonoş dolmuş))
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

4. Kapanış mükemmel,
    2 günlük bu hareketin yüksek hacimli olması çok daha mükemmel
    Hep derim:
    (Düşerken de, çıkarken de)
    Herşey YALAN, hacim GERÇEK.....
    Bakalım devamı gelecek mi?
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

5. Bu tip tahtalarda hacim işi yalan. Hep fiktif işlem. Alabildilerse 10 20 bin ancak almışlardır. Burdan hangi fon? Hangi aklı selim? Hangi paraya sıkışmamış adam satarki? Kimse eeee ozaman hacim sadece tekniği süslemek için yapılmış ayrıntıdan ibaret (en azından bu tur kağıtlarda) aslında içimden geçen Kİ ben asla hayal kurmadım bu tür işlerde kurmamda lakin hazır temettü vermez iken bir bedelsizin ayak sesleri olma ihtimali varmıdır? Nihayetinde epeydir biriken karlar kenarda boşa yatıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Bu tip tahtalarda hacim işi yalan. Hep fiktif işlem. Alabildilerse 10 20 bin ancak almışlardır. Burdan hangi fon? Hangi aklı selim? Hangi paraya sıkışmamış adam satarki? Kimse eeee ozaman hacim sadece tekniği süslemek için yapılmış ayrıntıdan ibaret (en azından bu tur kağıtlarda) aslında içimden geçen Kİ ben asla hayal kurmadım bu tür işlerde kurmamda lakin hazır temettü vermez iken bir bedelsizin ayak sesleri olma ihtimali varmıdır? Nihayetinde epeydir biriken karlar kenarda boşa yatıyor.
    Fikirdir saygı duyuyorum, ancak aynı fikirde değilim.
    4 mart tarihindeki %5.16 lık yükseliş, 27 Nisan 2017 tarihinden beriki en yüksek hacimle gerçekleşti bu görmezden gelinemez, ve o gün fiyat 4,89 a kadar gitti. Dün de tam 4.89 kapandı.
    Tabii rüştünü ispatlaması için daha çok çok erken

Haftaya 4.3x ları gösterir mi, gösterir bu. Rahatım, kendi portföyümden ayrı, küçük oğlumun üniversite birikimi için onun adına topluyorum.
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

7. bakalım bugün nasıl kapatacak ..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

Alıntı Originally Posted by TeTRa Yazıyı Oku
    Şaka maka 2 gündür temiz hareket ediyor.
    5.7x ler üzerinde kalıcı olursa harika olur....
    Nazar oldu galiba.ya sanki tavan oldu namuzsuz.iki ileri bir geri.dolarda hareketli.

Sayfa 487/813 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •