Haber Report
@HaberReport
·
1 sa
#SONDAKİKA Erdoğan, KYK kredi borçlarının faizleri silineceğini açıkladı. Sadece ana para ödenecek.
Haber Report
@HaberReport
·
1 sa
#SONDAKİKA Erdoğan, KYK kredi borçlarının faizleri silineceğini açıkladı. Sadece ana para ödenecek.
@erefefik
Hadi urdan...Partide kadınların içkilerine ilaç atıp, kadınlara tecavüz eden biri için çok iddialı açıklama. Siyasi kariyeri de bitmiş, her şeyi bitmiş.Scholz, Ukrayna'da Moskova'nın şartlarıyla barış olması durumunda AB'nin Rusya'ya yönelik yaptırımları kaldırmayacağını belirtti. Alman Şansölyesi, ihtiyaç duyduğu sürece Kiev'i destekleme sözü verdi.
@erefefik
Kemal Kılıçdaroğlu
@kilicdarogluk
·
30d
Seviye 1:
EYT…
@erefefik
Uzm.Esra Güneş Kaya
@UzmEsraGunes
Gençlerde kalp krizi salgını var. Bakalim nerye kadar 3 maymunu oynayacaksınız.Sözcü
@gazetesozcu
· 7s
36 yaşındaki dağcı kalp krizi geçirip yaşamını yitirdi.Uzm.Esra Güneş Kaya
@UzmEsraGunes
·
6s
@UzmEsraGunes
adlı kişiye yanıt olarak
Genç polis memuru Murat Soytürk, geçirdiği kalp kriz sonucu hayatını kaybetti.Uzm.Esra Güneş Kaya
@UzmEsraGunes
·
6s
Anestezi Teknisyeni Enes Kuyuldar nöbetinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.Crayz
@Crayz72204590
·
6s
@UzmEsraGunes
adlı kişiye yanıt olarak
Samsun'da ölen genc doktorun ölüm nedeni belli değilmiş mis mis ..........................................Uzm.Esra Güneş Kaya
@UzmEsraGunes
·
6s
Açıklandı. Kalp krizi.
HÜSEYİN
@huseyin24628537
·
4s
@UzmEsraGunes
adlı kişiye yanıt olarak
Özelikle gece nöbetleri olan güvenliklerde facede sayfalarda sürekli genc yaşta vefatler görüyorum yatacak yerleri yok sebeb olanların.
@erefefik
Çin, ABD'nin Tayvan ile yaptığı silah anlaşmasını derhal iptal etmesini aksi halde bölgede yaşanacak gerilimden ABD'nin sorumlu olacağını açıkladı.
@erefefik
naman bakaç
@namanbakac
·
17 Tem
Almanya’dan İstanbul’a arabasıyla gelen bir misafirim 2 depo yaktığını,
İstanbul’dan Batman’a ise 6 depo yaktığını söyledi.
Nedenini kesin bilemem ama bana ilkin yakıtta dönen hileler aklıma gelmedi değil.
@erefefik
Raporlar
@raporlar
·
6s
Ailemle hiçbir zaman dışarıda yemek yemem diyenlerin oranı %23
Hiçbir zaman içki içmedim diyenlerin oranı %72
Ben içki içmiyorum ve kimse içmesin diyenlerin oranı %36
Yer sofrasında yemek yiyenlerin oranı %24
Hiçbir zaman tatile gitmem diyenlerin oranı %30
(KONDA)
@erefefik
Azerbaycan ile AB arasında,
AB’ye gaz arzını iki katına çıkartacak anlaşma imzalandı.
@erefefik
Yer İmleri