Sayfa 489/1003 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Bayram öncesi yeşil soğan düşer genelde. Harcama yapabilmek için insanlar yeşil soğan satar. Bakalım bu sene ne olacak.

2.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Üç gün önceki hesabım ve öngörüm tutuyor görünüyor, viopta dolar long pozisyonlarımın üçte ikisini boşaltmıştım bunu görünce, dünden beri aralık 2023 vadeli kontrat özellikle iyice gevşedi ve azar azar yerine koymaya başladım. 22sinde faiz kararında da benim bildiğim yine bir aşağı basarlar orada da tekrar toplarım, kalanı da bayram sonrası tamamlayacağım gidişata göre.
    Bunlar turizm sezonunu fırsat bilip yeşil soğanı sezonda aynı mantıkla tutarlar. Sonbahar kış ile yeni hedeflere yelken açar. 150 milyar dolar eksi rezerv, 50 milyar dolar faiz, 180 milyar dolar kısa vadeli borç cari açık sıfır olsa bunlar lazım. Ne kadar süre devam eder ayağına taş takılmadan devam etmesi çok zor.

3. otobanda gidiyorum karşıma şey çıktı hayırdır napıyon nereye böyle dedim konya yolundayım dedi dikkat et ilerde 24. kilometrede çevirme var dedim
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Döviz yakmayı bırakıp, salsınlar.
    Adil değer bu ise burada dengelensin.
    Ne güzel işte.
    O zaman adil olmaz, vahşice olur

Hele ki, KKM' yi de sonlandırmaya kalkarlarsa..

Olur ya şu rezervleri artıya geçirelim, kötü gün akçesi nolur nolmaz yarın bir gün savaşa neyim girebiliriz bizim Rusya gibi ambargo yiyince 1 yılda 100 milyar dolar cari fazla verme gibi bir durumumuz yok üstelik, sonra naneyi yeriz derlerse....

Adil değer=uygulanan ekonomi modelinde, her şeyin piyasa tarafından fiyatlandığı değer...

Siz deyin 'şu an için' 35, ben deyim 50....

Adil değeri unutun.

Yımışak geçiş döneminin, ara kademeleri var, şu an turizm sezonu ve gene dış ticaret açığında rekor kırmayalım bari seviyesi...

Sonra, bankaları patlatmadan, reel sektörü zortlatmadan acaba faizi kaça kadar arttırabiliriz seviyesi...

Sonra, olursa/tutarsa, Şimşek'i gene yuhalamaya kalkmazlarsa,

Ula olacak galiba, acık daha mı faizi arttırsak, bankaların tahvillerine az biraz çözüm mü bulsak, IMF den para mı istesek şu ana kadar olan gelişmeler hörmetine seviyesi...

Sonrası..sonra...

Al gülüm, ver gülüm dünyası...

Fakirler ölsün...binanaleyh yaşasın kötülük!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,292
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bayram öncesi yeşil soğan düşer genelde. Harcama yapabilmek için insanlar yeşil soğan satar. Bakalım bu sene ne olacak.
    Yine öyle olacak,ama önce 22 haziranı görmek lazım.

Yanağını yana dönder. Yeni bir şey deneyeceğim.
    Bu politikayı tek geçerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,292
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    O zaman adil olmaz, vahşice olur

Hele ki, KKM' yi de sonlandırmaya kalkarlarsa..

Olur ya şu rezervleri artıya geçirelim, kötü gün akçesi nolur nolmaz yarın bir gün savaşa neyim girebiliriz bizim Rusya gibi ambargo yiyince 1 yılda 100 milyar dolar cari fazla verme gibi bir durumumuz yok üstelik, sonra naneyi yeriz derlerse....

Adil değer=uygulanan ekonomi modelinde, her şeyin piyasa tarafından fiyatlandığı değer...

Siz deyin 'şu an için' 35, ben deyim 50....

Adil değeri unutun.

Yımışak geçiş döneminin, ara kademeleri var, şu an turizm sezonu ve gene dış ticaret açığında rekor kırmayalım bari seviyesi...

Sonra, bankaları patlatmadan, reel sektörü zortlatmadan acaba faizi kaça kadar arttırabiliriz seviyesi...

Sonra, olursa/tutarsa, Şimşek'i gene yuhalamaya kalkmazlarsa,

Ula olacak galiba, acık daha mı faizi arttırsak, bankaların tahvillerine az biraz çözüm mü bulsak, IMF den para mı istesek şu ana kadar olan gelişmeler hörmetine seviyesi...

Sonrası..sonra...

Al gülüm, ver gülüm dünyası...

Fakirler ölsün...binanaleyh yaşasın kötülük!!!
    KKM büyük dert,bu derdide başımıza zat açtı,çıksın bakalım işin içinden.

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    KKM büyük dert,bu derdide başımıza zat açtı,çıksın bakalım işin içinden.
    %10-12 faizli dolar bonosu çıkarırlar...riski uzun vadeye yayarlar..

Borç mu..yiğidin kamçısıdır netekim

KKM çıkaranlar, sonrasında hep ya tahvil ya da dolar bonosu çıkarmış...tarih tekerrür eder...bence...

Seçim bitti, gaz petrol neyim de çıkmamaya başladı...yerel seçimler öncesi tekrar çıkmaya başlayabilir...

Şaka bi yana, İsrail-GKRY-Yunanistan-Suudlar-BAE yakınlaşıyor D.Akdeniz enerji yatakları üzerine...ya buna dahil olacağız ya da eksen değiştirip antisini kuracağız...bu da savaş demek...karar iki dudak arasında...ya herro ya da merro diyecek.

Sayfa 489/1003 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •