Sayfa 49/2451 İlkİlk ... 39474849505159991495491049 ... SonSon
Arama sonucu : 19604 madde; 385 - 392 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1. diğer long 8800 uzun zamandır bu kadar yükseğini görmedim,halka arz mı başlıyor?????

2. Mohammed bin Salman said Turkey was trying to reinstate the Islamic Caliphate
    He said Turkey, Iran and Islamist groups formed a 'triangle of evil'
    Saudi Arabia was successful in blocking Iran's regional ambitions, he said
    The kingdom is also deeply suspicious of Turkey's President Erdogan

Salman derki türkiye hilafeti tekrar kurmaya çalışıyor.
    yine dediki Türkiye, İran ve İslami guruplar şer üçganı oluşturdu.
    Sudi arabistan İranın bölgesel arzularını başarıylaan engelliyor.
    Krallığın keza Başkan Erdoğan hakkında derin şüpheleri var.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/arti...#ixzz59C6Pul4y
    Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    diğer long 8800 uzun zamandır bu kadar yükseğini görmedim,halka arz mı başlıyor?????
    evet, diğer rakamı artmaya başladı...ama artık devran dönüyor dememiz için 20 bin üzerine çıkması gerek bence.

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Mohammed bin Salman said Turkey was trying to reinstate the Islamic Caliphate
    He said Turkey, Iran and Islamist groups formed a 'triangle of evil'
    Saudi Arabia was successful in blocking Iran's regional ambitions, he said
    The kingdom is also deeply suspicious of Turkey's President Erdogan

Salman derki türkiye hilafeti tekrar kurmaya çalışıyor.
    yine dediki Türkiye, İran ve İslami guruplar şer üçganı oluşturdu.
    Sudi arabistan İranın bölgesel arzularını başarıylaan engelliyor.
    Krallığın keza Başkan Erdoğan hakkında derin şüpheleri var.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/arti...#ixzz59C6Pul4y
    Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
    Sözler çok ağır, gerçi dış işleri tam böyle demedi cinsinden bir şeyler söyledi ama...Konu biraz sümenaltı edildi gibi, özellikle bizim medyada...Ama Arabistan la aramızın hiç iyi olmadığı kesin.

5. Deniz üstadım. Piyasa da sizin gibi ABD saatlik ücretlerde artış beklentisini 0,2 den %0,3 e çıkarmış. 😉 son and a gelen bu beklenti değişiklikleri beni hep şaşırmıştır. Akşama beklenti gibi geldi diyerek USD satışına geleceklerinin şüpheliyim. Gerçi bahane istedikten sonra...

6. 16:30 daki istihdam verisine kadar yatay takılırız...thy de duurldu artık...hacim yok.

kurum ilk 5 pgç: 39 milyon (garanti: 62 milyon.....her gün aynı, ilk seansı 70-130 milyon artıda bitirip, ikinci seans en az yarısını, bazen tamamını veriyor...her gün böyle...ilginç)

hisse ilk 5 pgç: 17 milyon (en yüksek giriş thy=5 milyn)

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Deniz üstadım. Piyasa da sizin gibi ABD saatlik ücretlerde artış beklentisini 0,2 den %0,3 e çıkarmış. �� son and a gelen bu beklenti değişiklikleri beni hep şaşırmıştır. Akşama beklenti gibi geldi diyerek USD satışına geleceklerinin şüpheliyim. Gerçi bahane istedikten sonra...
    Geçen yılın aynı ayında da aylık artış %0.3 olduğu için ,veri %0.3 gelse bile yıllık bazda değişmiyor yine %2.9'da kalıyor,bu durumda büyük oyuncuların pozisyonları belirleyici olur muhtemelen dolar ne alınır ne de satılır ama Fed'in 21 Mart'taki toplantısı için %0.3'lük aylık artış iyi bir veri ve Fed üyelerinin Mart ayında yapacağı enflasyon,büyüme ve işsizlik projeksiyonlarının revizyonunda ,Aralık ayına göre yükseltilmesine destek verir.Geçen ay gelen ortalama saatlik kazançlar verisi ile ABD uzun vadeli tahvil faizlerinde yükseliş trendi başlamıştı,eğer %0.3'ün üzerinde bir aylık artış verisi gelirse bu durumda ABD 10 yıllık tahvil faizlerinin rahatça %3'ü geçtiğini ve dolar endeksinin güçlendiğini görebiliriz.(Pazartesi günü gelen ISM hizmetler verisinden sonra böyle bir ihtimal de düşük olmakla beraber var)
    ------------------------------------------------------------------
    Not1:Piyasaya göre :''Ortalama saatlik kazançlarda ise yüzde 0.2 artış bekleniyor. Bu beklentinin geçmesi durumunda, ortalama saatlik kazançlardaki yıllık artış Aralık ayındaki seviye olan yüzde 2.7'ye inmiş olacak. Bloomberg Economics'in bu rakamdaki tahmini ise yüzde 0.1 artış yönünde''.

http://www.bloomberght.com/haberler/...-ne-bekleniyor

Not2:Reuters'in anketinde aylık ortalama saatlik kazançlar verisinde %0.2 artış bekleniyor.

''but wage gains are expected to have slowed after three straight months of strong increases.'',''Average hourly earnings are forecast rising 0.2 percent in February''

https://www.reuters.com/article/us-u...-idUSKCN1GL0IZ

Not3:ABD'de ortalama saatlik kazançlar 1 yıl içinde 25.99 dolardan ,26.74'e yükselmiş durumda ,yani %2.886 oranında,veri açıklanırken üst ya da alt haneye yuvarlama için noktadan sonra ilave bir hane de önemli,çünkü piyasa veriye bakıyor alt tarafa mı üst tarafa mı verinin yuvarlatılarak geldiğiyle ilgilenmiyor.
    Son düzenleme : deniz43; 09-03-2018 saat: 14:16.

8. Deniz üstadım. Blo Berg tv yi izlerken saat 10 civarında gizem mi güzel mi o söyledi beklentinin 3 olduğunu istihdamında 195 ten 205 e çıktığını.. Bunu söylerken SANIRIM meşhur terminalï yorumladı. Sizin attığınız link ise sadece istihdamı destekliyor. Gerçekten de duyduğum ile okuduğum arasında fark mevcut. (Uygunsuz koşulda bu kadar ifade edebildim. Herkesten özür dilerim.)

Sayfa 49/2451 İlkİlk ... 39474849505159991495491049 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •