Sayfa 49/93 İlkİlk ... 39474849505159 ... SonSon
Arama sonucu : 742 madde; 385 - 392 arası.

Konu: MEPET - Metro Petrol ve Tesisleri

1.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Yazarım senimi kıracam
    Hisse bugün eski zirvesini denedi ama kalıcı bir hareket yapamadı her zamanki gibi saman alevi astorla şarj istasyonu anlaşması yapmış doğru bi karar ayrıcıcaburaya yazmadan önce investingde yazılanlara şöyle Bi baktım şarj istasyon sayısından bahsedilmiş o yazılan şarj aletleri astorun bu güne kadar kurduğu şarj aletlerinin sayısı daha mepette şarj aleti kurulumu yok ama astor dinamik bir şirket her an başlayabilir astorla yapılan anlaşma astor yatırımcısını mepete karşı ilgisini çekebilir şimdilik bu kadar ara ara yazarım yine
    Yazdığın için , teşekkürler Klavuz kardeş
    Az bir lotla beklemedeyim
    Artık yukarı hareket etmesi lazım diye düşünüyorum
    Bugün 7,25 görüp , dünkü 6,64 kapanışına göre %4,97 düşerek 6,31 den kapadı.
    Mepet yatırımcıları için tatsız bir gün oldu
    İnşallah , yarın biraz toparlar.

2. Grafiğe bak birde mepetin grafiğine bak hangisine benziyor kayan yıldıza mı yoksa ters çekince mi bu kayan yıldız bir Boğa tuzağıydı benüce
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku

Grafiğe bak birde mepetin grafiğine bak hangisine benziyor kayan yıldıza mı yoksa ters çekince mi bu kayan yıldız bir Boğa tuzağıydı benüce
    Daha açık yazar mısın
    Ben , pek birşey anlamadım.

4. Kısaca yazayım son mum bir kayan yıldız ayı yani ters çekiçin tepede yani bir yükseliş trendine ortaya çıkmış hali yukarıya uzunca Bi fitil attığı içinde boğa tuzağı olarak yorumladım son iki mumu dikkate alırsakta kros hamile ayı formasyonu olarak değerlendirilir neyse sonuç şu yukarı trentde oluştuğu için bunlarda tepeden dönüş formasyonu veya dönüş mumu olduğu için ertesi günbu günkü kapanış ın altında Bi kapanış ararım hatta gün içinde aşağı kapanış yapacağını hissettirirse onuda aramam diye kısaca açıklayayım ayrıca bu gün yine bankof satmış iş garanti almış bana göre bankof spek iş garanti ky +bu mumu yüksek hacimle yapması cabası 63 milyon TL lik hacim geçen sefer aynı rakamla Bi hacim yapmıştı tepede kısaca bu gerisi sende
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

5. Kısacası , büyük ihtimalle , yarın ve diğer günler hep dayak var gibi görünüyor diyorsun

6. Piyasa değeri 17,5 milyon dolar
    Gürcistan da satın aldığı avm 30 milyon dolar
    26 benzin istasyonu ( 11 tanesinin mülkiyeti kendisinde )
    89 dinlenme tesisi ( Bu dinlenme tesislerinin bazılarının da mülkiyeti kendisinde )
    Varlıklarını güncel değerlerden toplasan , hisse başına en az kaç lira eder acaba , 20 TL. yi bile geçer belkide.
    6,27 fiyatta nasıl tutuluyor
    Bence , artık ky. ler bilinçlenmeli ve hisseyi düştükçe almalı ve %100 yapmadan satmamalılar
    Yoksa , bu aracı kurumlar sırtımızdan kazanıp duracaklar
    Borsa uzaya çıkmış , hisselerin fiyatları uçmuş
    Böyle bir ortamda , bu hisse satılmaz , aksine düştükçe toplanır.

Kılavuz kardeş , sen ne diyorsun yukarıda yazdıklarım için , eksik - fazla varsa düzeltirsen sevinirim
    Ne de olsa senin şirketle ilgili bilgin benden fazladır.

7. Ben , bugün , diğer karda olduğum hisseleri satıp mepetteki lot sayımı 20.000 taneye çıkardım
    En az 1 yıl buradayım
    Maliyet 6 TL
    12 TL. olmadan satmam diye düşünüyorum
    Hayırlısı bakalım
    Elbet bunun da sırası gelecek

8. Belki de , bu elektrikli şarz istasyonuna geçme işi bir milat olur.
    Diğer istasyonları ve dinlenme tesislerinde de GES kurulumu için diğer şirketlerle anlaşırsa yatırımcıların ilgisini çeker , karlılığı artar
    Üzerindeki ölü toprağı atılmış , şirketin önü açılmış olur.

Bu arada , Tukişh bulls mum çubukları analizi Mepet için SAT uyarısı verdi , düzeltme olur diyor
    Yazdıklarımdan etkilenip de hisseyi almayı düşünenler dikkatli olsun
    Çok pis düşüşler yapar , düştükçe alırsın , aldıkça düşer , düşer
    Ben bunu geçmişte çok yaşadım
    İnşallah artık bu döngü sona erer de yatırımcılarının yüzü güler

Sayfa 49/93 İlkİlk ... 39474849505159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz