https://www.kap.org.tr/Bildirim/1084929
Başlıyoruz , güzel iş 5.300 bın usd,,
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
5 milyon dolar yeni iş ilk işimiz hayırlı olsun
Kalktı mı M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
46 milyon sermayeli sirketin piyasa değeri 9 milyar tl. Al bir de buradan anlat.M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer bir kaç yıl lot sayısını artırmazsa çok güzel yerlere geleceğine inanıyorum. Oldu da bedelsiz yaptı yine de potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Burası borsa hiçbirşey kesin değildir eğer benim maliyetine gelirse(130tl ler) bir o kadar daha ekleme yapacagim.
Yarın burda ol kapıcı Cafer,, en son taksimde bırı benle ıddaya gırdı diye anırıyordu ,, dur bakalım sen ne olacaksın !!!hisse düşer gelirsiniz hısse çıkar arazı !!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Yer İmleri