Sayfa 49/95 İlkİlk ... 39474849505159 ... SonSon
Arama sonucu : 753 madde; 385 - 392 arası.

Konu: (kod rakamlar)==>izmir'in dağlarında çiçekler açar..

1. AB ile ipler koparsa ekonomik felaket olur

Hollanda ile Almanya ilişkilerinin gerilmesi Avrupa Birliği sürecini de tehlikeye soktu. Uzmanlara göre, Türkiye ile AB ilişkilerinin kopması ciddi bir ekonomik kriz yaratacak.
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/d...aket_olur.html

Çok ama çok önemli bir yazı, burada bulunsun...
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

2. Şimdi...Olaya şöyle de bakılabilir naçizane görüşüm olarak...

Avrupa'da giderek yükselen 'İslamofobi' oraya (Avrupa) giden / gidecek olan Körfez sermayesini rahatsız eder mi etmez mi ?...Ederse bu para nereye gider ?...Bu arada, olmayan ilişkinin kopması nasıl bir şey onu da anlamadım elbette...Defalarca yazdım, yeni dünya düzeni diye...Sermayenin hızlı bir şekilde el değiştirdiğine tanık oluyoruz, olacağız...Bu kötü bir şey mi, değil...Herkes hak ettiğini bulacak...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,059
     Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Şimdi...Olaya şöyle de bakılabilir naçizane görüşüm olarak...

Avrupa'da giderek yükselen 'İslamofobi' oraya (Avrupa) giden / gidecek olan Körfez sermayesini rahatsız eder mi etmez mi ?...Ederse bu para nereye gider ?...Bu arada, olmayan ilişkinin kopması nasıl bir şey onu da anlamadım elbette...Defalarca yazdım, yeni dünya düzeni diye...Sermayenin hızlı bir şekilde el değiştirdiğine tanık oluyoruz, olacağız...Bu kötü bir şey mi, değil...Herkes hak ettiğini bulacak...
    sn yetkisiz
    olumlu olmaya çalışıyorsunuz tamam ama acaba körfezde sermaye kaldı mı? Suudun ABD deki tahvilleri tehlikede ( malum 11 eylül mağdurları tazminat davaları süreci ucundan gösterildi... ve son yıllarda petrol ihraç eden körfez ülkeleri tahvil almak yerine ihraç etmeye başladılar...
    bizim para bulabileceğimiz tek kaynak batıdaki fonlar onları da hep birlikte kaçırmak için elimizden geleni yapıyoruz ( malum bu fonlar hukuk olmayan yere biraz daha ballı rakamlar için gelirler ki yakın zamanda bu rakamları vermek zorunda kalabiliriz)... her hal ve karda yakın vadede bir tıkanma olacak ama hangi pompa bu tıkanmayı açabilir düşünmek lazım. maazAllah borular parçalanır ise ki en büyük korku odur, yandı gülüm keten helva...

4. Suudun ABD deki tahvilleri tehlikede ( malum 11 eylül mağdurları tazminat davaları süreci ucundan gösterildi...
    Bu 'eski dünya düzeninin' uygulamasıydı ve başlamadan bitti...Tıpkı Reza Zarrab mevzuu gibi...Yeni düzende AB yok, bildiğin yok yaw...Darmaduman...Ayrıca, konunun olumlulukla da ilgisi yok...Aksine, çok ciddi bir bono krizinin habercisi bu yazdıklarım...Peki biz bu krizin neresinde olacağız, bizi teğet mi geçecek yoksa geçerken bize de geçirecek mi, işte o karar 16 Nisan'da verilecek...Şahsi kanaatim, hayır çıkarsa bizi çok zor günler bekliyor olacak...Öyle böyle değil...Bu mesajımı da bir kenara kopyalayın...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

5. Niye;
    Hayır çıkarsa hükümet mi değişecek, sistem mi?

Evet çıkarsa her ikisi de değişecek dibi görünmez bir kuyuya düşmüş olacağız.

Bildiğiniz gibi demokrasinin temeli güçler ayrılığıdır. Denetime olanak verilmesidir. Yeni gelecek sistem de güçler birliği olacaktır. Bunun yararı nedir?

Diğer bir deyimle Yargı bir kişi tarafından atanacak. Aynı kişi yürütmeyi oluşturacak ve güvenoyuna ihtiyaç duymayacak. Aynı kişi parti başkanı olarak yasamanın oluşmasında büyük etki oynayacak.

Güçler ayrılığı prensibi, açıklık, denetim makenizması bunun neresinde?

Eğer hayır çıkınca zor günler yaşayacaksak, evet çıkınca zora kayıtsız şartsız teslim olacağız. Ne derlerse, ne isterlerse yapmak zorunda kalacağız. Asıl zor ve çirkin günler o zaman başlayacak.

6.  Alıntı Originally Posted by STAH Yazıyı Oku
    bütün mesele bu muydu..???

Bu imiş.
    Bir zamanlar ülkemizin yönetiminde uzun yıllar iktidar olmuş, bir ara muhalefet sıralarında da bulunmuş olan bir parti yöneticimiz muhalefet sıralarından o zamanki iktidara şöyle seslenmişti " Devlet olun devlet, celep olmayın" maziden bir ses işte
    "BİZ YERİMİZDE DURUYORUZ PİYASALARDA YERİNDE DURSUN EFENDİM" E.ÖZİNCE

7.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Bu 'eski dünya düzeninin' uygulamasıydı ve başlamadan bitti...Tıpkı Reza Zarrab mevzuu gibi...Yeni düzende AB yok, bildiğin yok yaw...Darmaduman...Ayrıca, konunun olumlulukla da ilgisi yok...Aksine, çok ciddi bir bono krizinin habercisi bu yazdıklarım...Peki biz bu krizin neresinde olacağız, bizi teğet mi geçecek yoksa geçerken bize de geçirecek mi, işte o karar 16 Nisan'da verilecek...Şahsi kanaatim, hayır çıkarsa bizi çok zor günler bekliyor olacak...Öyle böyle değil...Bu mesajımı da bir kenara kopyalayın...
    yahu ihtiyar...sen eskiden siyasi partiler ile işi olmayan bir adamdın..

şimdi artık iyice anlıyorum ki; akape li olmuşsun...

demek; HAYIR çıkarsa çok zor günler bekliyor bizi...

demek; EVET çıkarsa, bizi bu ''çok ''zor günlere getirenler'' gidecek..yerlerine daha iyi yönetenler gelecek öle mi...?...

sana polyanna diyordum ama polyanna senin yanında, Müslüm babanın jiletçi hayranları gibi kalır...

Son düzenleme : STAH; 15-03-2017 saat: 14:03.

8. resimde 3 tanesi görülüyor ama aslında sayıları 5 tanedir...o grafiği bulamadım...

her güçlü tepkinin, borsayı çok olumsuz yönde etkilemesi gereken hangi gelişmelerden sonra ortaya çıktığını, eski forumda detaylı olarak yazmıştım....

AB ile yaşanan son krizden sonra endeksin yönünü tekrar yukarı çevirecek bir tepki bekliyordum ve hatta gelebilecek bir tepki , kod rakamı bile yukarı yönde döndürebilir diyordum ama şimdilik henüz öle bir durum yok...

yoksa borsaya 16 nisan tarihine kadar ara gazı verecek olanların yakıtı mı bitti...eğer öle ise 16 nisana daha çok var...biraz daha çalışmaları lazım..

AB ülkelerine olan ihracat potansiyelinin toplam ihracatımızın %60 nı karşılaması ya da sendikasyon kredilerimizin %70 lere varan kısmının AB ülkelerinden tedariklenmesi gibi konular girmeyeceğim...

bunlarda yaşanan gelişmeleri önümüzdeki günlerde göreceğiz...ama gördüğümüz çok önemli bir gelişme var...

şöyle ki;

SON PİŞMANLIK NEYE YARAR...HERŞEYİN BEDELİ VAR...

hep birlikte dinleyelim;

Sayfa 49/95 İlkİlk ... 39474849505159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •