Yıldız pazar şartları oluştu mu?
Yıldız pazar yakışmaz mı artık?
30-40 çarpan şirketleri öven üstadlar da yakında başlarlar.
Aylardır gözlerine perde inmiş gibi görmezen geldiler MNDRS i
Kendi kendime dedim ki; - yaaa bunlar yazmamak içinde mi .... alıyorlar.
Bu hisse yaklaşık üç ay önce dikkatimi çekmişti. Şimdi bir miktar daha artırdım.
Özellikle, şirketin tekstil haricinde, değişik alanlara yatırım yspmadı ds olumlu.
Günümüzün gözde sektörleri enerji ve tarıma yatırım yapması da başka artısı.
Bir de şirketin enerjide ysptığı yatırım da muazzam. 1000 Mw lık yatırımın maliyetinin yaklaşık
1,2 milyar $ olduğu dikkate alınırsa, şirketin 94,5 Mw lık yatırımın tutarı yaklaşık 113 Mio $
yapıyor. Şirketin değerinin de yaklaşık bu kadar olduğu düşünülürse, daha çok yolu var gibi
gözüküyor.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
teşekkürler sayın kamuranaliriza, ne kadar süre daha tutacaksınız menderesi acababenden daha evvel geçmişiniz var mendereste. Sadece sera olsa umursamayacam da o kadar kuru gıda satıp kar etmemek te ne bileyim bir yatırımcı olarak dikkatimi çekiyor. Birde pazar sorunu da yok. Mühim olan 12 aylık bilanço. Belki orada gayrimenkulle ilgili illakim yeni değerlendirmeler ile bilanço farklı taraflara gidebilir. Belirlemiş olduğum fiyata kadar beklemeye devam kimi zaman full, kimi zaman portfoyün yarısı. Kızsammda sövsemde her daim portföyümde oluyor.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.
Yani nerenden nereleri anlıyorsunuz, at gözlüğü ile mi bakıyorsunuz, cevap vermeyeyim diyorum, bir kere daha yazayım da iyice aklınıza yatsın, anladığım kadarıyla idrak ile ilgili sıkıntılarınız var. Biz bilgi veririz yeter ki anlamadım deyiverin , bin kere de olsa anlatırım sırf anlayın diye. Enerji işinden dolayı 4 sene menderes yatırımcısına kan kusturdu. Kur zararından yeni bir fabrika yapardı. Hadi benim yazdıklarımı okurken anlamakta sorun çekiyorsun. Bak forumun en eskilerinden Sayın Kamuranaliriza var ona sor. Bu bilançoda daha yeni 10 trilyon enerjiden kar yazdı. Ha dersen ki yatırım yapıyor. Ben de şöyle derim. Niye 4 yıl fiyatı artmadı. Ben yatırımcıyım sorarım, yatırdığım paramın bir karşılık olarak bana geri dönmesini isterim. Sizde sorun, sormadan bilgi çoğalmıyor.
Yer İmleri