Sayfa 491/967 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by cengizhanbey Yazıyı Oku
    Emre nickli kullanıcı arkadasıma teşekkür ederim teknik çalışma için ama bende bu kağıtta tekniğin çalıştığına inanmayanlardanım.BIST in birçok kağıdında bu durum mevcut kar açıklar dip yapar zarar açıklar tavan yapar.Girdik artık bu kağıda bi şekilde spek in keyfini beklemeye mecburum yada çıkarım kağıttan herkese güzel kazançlar YTD
    Rica ederim.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by musec Yazıyı Oku
    Çok iddialı ve bağlayıcı değilmi?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kimseyle degil iddam sadece inancim bu yonde, baglayiciligi konusunda evet baglar ama sadece beni
    BURADA YER ALAN YORUM VE TAVSIYELER, KISISEL GORUSLERIME DAYANMAKTADIR.BU GORUSLER MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILIR.BU NEDENLE, SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI BEKLENTILERINIZE UYGUN SONUCLAR DOGURMAYABILIR.

3. Sade teknik bir bakış tekniğe guvenmeyenler dikkate almasın

Şirketi ve hisseyi yakından tanıyan arkadaşlara bir sorum olacak. Aşağıda paylaştığım resim Kelebek mobilya resmi sitesinden. 1501 konutluk bir işten bahsediliyor. 12 Ağustosta sözleşme imzalandığından bahsediyor.
    KAP ta yaptığım araştırmada Yeni İş İlişkisi başlığı altında bu sözleşmeye ilişkin bildirimi bulamadım.
    Sayfa başlığında 20 Nisan 2017 yazmasına rağmen 12 Ağustosta sözleşme imzalandığından bahsediliyor?????
    Bilgisi olan arkadaş varsa açıklayabilir mi?
    http://www.kelebekcontract.com/index...obilya-y-secti

Alıntı Originally Posted by musec Yazıyı Oku
    200 Milyon üzerinde olan her sermaye patrona yarar.Neden artırmasın ki, Faizsiz para.Durup dururken neden diğer ortak anlamsız bir şekilde yabancı olarak lanse edilerek 3.80 den Kağıdı sattı.Satış olmadan önce halka açıklık oranı % 8 civarında idi.Şimdi % 50, bu şekilde yaparak yelpazeyi genişletti.Operasyonu yapan kim Ünlü , hedef fiyat veren kim ÜNLÜ, satan kim ÜNLÜ, hedef fiyat veren kim AK ,satan kim AK, yabancı falan olduğuna inanmıyorum, patronun ta kendisidir. YTD.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarınızı birebir aklımdan geçirdim. Bazı yeni halka arzlarda, perde arkasında bazı kişilere iskontolu satış yapılıp ilk işlem günü prim yaptırılıp sonra kademe kademe halka arz fiyatının da altına düşürülen hisseler olmuştur. Küçük yatırımcılar da aaaa arz fiyatının altına kim satar yaaaa diye sorular...

Bizim hissemizde de benzer şeyler olabilir mi acaba demeden edemiyor insan.
    3.80 Mailyetli hisseler 4 üzeri yavaş yavaş 3.80 e kadar küçük yatırımcıya yıkılıp, ardından bedelli sermaye artırımı gelir mi?
    Hayır diyemiyorum doğrusu.
    Eğer böyle olursa,yani bu senaryo gerçekleşirse yuh derim.

Finansallarla ve bedelli ile ilgili benim görüşüm şu;
    Toplam yükümlülükler 519 Milyon. Bunun yaklaşık 257 milyon kadarı bankalara borç.
    Bunun karşılığında Finansman gideri öncesi 9 aylık kar yaklaşık 76 milyon. (Yıllık 100 Milyon olabilir)

Şimdi soru şu: 257 milyon borç 100 milyon faaliyet karı ile çevrilebilirmi?
    Bence çok rahat çevrilebilir. Faaliyet karı bu seviyede olan bir şirketin finansallar nedeniyle bedelli sermaye artırımına hiç ihtiyacı yoktur. Ancak çok büyük yatırımlar planlanıyorsa böyle bir yola başvurulabilir.

(Yatırım Tavsiyesi Değildir)

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Yazdıklarınızı birebir aklımdan geçirdim. Bazı yeni halka arzlarda, perde arkasında bazı kişilere iskontolu satış yapılıp ilk işlem günü prim yaptırılıp sonra kademe kademe halka arz fiyatının da altına düşürülen hisseler olmuştur. Küçük yatırımcılar da aaaa arz fiyatının altına kim satar yaaaa diye sorular...

Bizim hissemizde de benzer şeyler olabilir mi acaba demeden edemiyor insan.
    3.80 Mailyetli hisseler 4 üzeri yavaş yavaş 3.80 e kadar küçük yatırımcıya yıkılıp, ardından bedelli sermaye artırımı gelir mi?
    Hayır diyemiyorum doğrusu.
    Eğer böyle olursa,yani bu senaryo gerçekleşirse yuh derim.

Finansallarla ve bedelli ile ilgili benim görüşüm şu;
    Toplam yükümlülükler 519 Milyon. Bunun yaklaşık 257 milyon kadarı bankalara borç.
    Bunun karşılığında Finansman gideri öncesi 9 aylık kar yaklaşık 76 milyon. (Yıllık 100 Milyon olabilir)

Şimdi soru şu: 257 milyon borç 100 milyon faaliyet karı ile çevrilebilirmi?
    Bence çok rahat çevrilebilir. Faaliyet karı bu seviyede olan bir şirketin finansallar nedeniyle bedelli sermaye artırımına hiç ihtiyacı yoktur. Ancak çok büyük yatırımlar planlanıyorsa böyle bir yola başvurulabilir.

(Yatırım Tavsiyesi Değildir)
    Bedelli yapsada bedavadan alsak bari
    BURADA YER ALAN YORUM VE TAVSIYELER, KISISEL GORUSLERIME DAYANMAKTADIR.BU GORUSLER MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILIR.BU NEDENLE, SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI BEKLENTILERINIZE UYGUN SONUCLAR DOGURMAYABILIR.

7. son gün takasi atarmisiniz arkadaşlar...

8. selam stock teknik ne diyor açıklarsan sevinirim

Sayfa 491/967 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •