Sayfa 490/967 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 3,913 - 3,920 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Emre nickli kullanıcı arkadasıma teşekkür ederim teknik çalışma için ama bende bu kağıtta tekniğin çalıştığına inanmayanlardanım.BIST in birçok kağıdında bu durum mevcut kar açıklar dip yapar zarar açıklar tavan yapar.Girdik artık bu kağıda bi şekilde spek in keyfini beklemeye mecburum yada çıkarım kağıttan herkese güzel kazançlar YTD

2. Kağıdın ismi medyada veya sosyal medyada o kadar çok zikrediliyorki,neyden kaynaklanıyor, hep algı oluşturularak ky yi çekti, dün mesela son bir saatin içinde yukarıda bir arkadaş paylaşmıştı, ÜNLÜ kademelerde olan kağıtları alarak 4.10 a kadar götürdü, sonra ne oldu.4.01 kapanış, iyide kim sattı arkadaş neden sattı bir anda, ne yapılmak istendi hareket yaratmak ve böylece yatırımcı çekmek, gün sonunda ki takasta ÜNLÜ aldığını vermiş, iyide arkadaş 4.03 den 4. 10 kadar topladın neden tekrar zararına sattın.Amaç başka.YTD.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Bu kağıda girdiğimde keşfedilmediğini düşünüyordum ama yanılmışım.Belki ben çıkıcam kağıttan yükselecek.İstedikleri gibi at oynatırlar musec kardeş bu kağıtta.UNLU nün nerden ne kadar alıp sattığına bakma.başka işler var bu kağıtta.SPEK ittirmesiyle gidip geliyor.Bizde bu kumarın içindeyiz bakalım ne olacak?

Alıntı Originally Posted by cengizhanbey Yazıyı Oku
    Bu kağıda girdiğimde keşfedilmediğini düşünüyordum ama yanılmışım.Belki ben çıkıcam kağıttan yükselecek.İstedikleri gibi at oynatırlar musec kardeş bu kağıtta.UNLU nün nerden ne kadar alıp sattığına bakma.başka işler var bu kağıtta.SPEK ittirmesiyle gidip geliyor.Bizde bu kumarın içindeyiz bakalım ne olacak?
    Hedef buyuk olunca hareketler malesef boyle sancili oluyor kardesim.
    BURADA YER ALAN YORUM VE TAVSIYELER, KISISEL GORUSLERIME DAYANMAKTADIR.BU GORUSLER MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILIR.BU NEDENLE, SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI BEKLENTILERINIZE UYGUN SONUCLAR DOGURMAYABILIR.

Bu kağıda girdiğimde keşfedilmediğini düşünüyordum ama yanılmışım.Belki ben çıkıcam kağıttan yükselecek.İstedikleri gibi at oynatırlar musec kardeş bu kağıtta.UNLU nün nerden ne kadar alıp sattığına bakma.başka işler var bu kağıtta.SPEK ittirmesiyle gidip geliyor.Bizde bu kumarın içindeyiz bakalım ne olacak?
    Sunu unutmayin bir malin ederini en iyi o malin sahibi bilir. Ederinin cook altinda islem goruyor. Gozum kapali yatirim yapabilecegim kadar guclu bir sirket(finansallarina bakarak soyluyorum)
    BURADA YER ALAN YORUM VE TAVSIYELER, KISISEL GORUSLERIME DAYANMAKTADIR.BU GORUSLER MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILIR.BU NEDENLE, SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI BEKLENTILERINIZE UYGUN SONUCLAR DOGURMAYABILIR.

6. umarım ilerleyen zamanda haklı olduğunu görmeyi senden daha çok isterim silici

umarım ilerleyen zamanda haklı olduğunu görmeyi senden daha çok isterim silici
    Hakli oldugumu gostermek en buyuk meziyetler arasindadir

8.  Alıntı Originally Posted by Silici Yazıyı Oku
    Hakli oldugumu gostermek en buyuk meziyetler arasindadir
    Çok iddialı ve bağlayıcı değilmi?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 490/967 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •