Sayfa 491/993 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591991 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Aylık ortalama 500usd (aylık 10000 şimdilik ) maaş dan çift maaş giren bir hane 1000 usd aylıkdan .... Olmaz ya 3 de 1 ini biriktirse ayda yapar 300 usd .

300usd *12 ay *35 yıl( 30- = 126 000 usd lık bir birikim karşılığı
    toplamı 126000 usd lık 1 ev + 1 araba işde böl bölüştür .

(çoluk çocuk yok saydım varsada yemez içmez okul bedava harçlıksız ı phonesuz vs saydım çocuğu )
    (ana baba dan gelir yok ama gider de yok saydım ).

sn zaf.doğu abime hak veriyorum.özetle.

(cebinde akıllı telefonu düşük model olanda 300-500 dolar fazla olabilir.tasarruf bilinci yüksek kesim var.
    Bilinç yüksek olsa da sermaye düşük.(ben işde o züğürt kesimin bir temsilcisiyim cepde metelik yok diyemem şükür.geleni çaysız bırakmam demi misafire bol tutarım. )

not:Gecenin bir yarısı hesaplama hatası olabilir.Ama çoğunlumuzun ev ve araba hariç pek bi hayali olamıyor.nasıl olsunki hesap ortada.
    not:bir önceki savaş görmüş nesil biriktirdiyse vede destek attıysa bi tık üstü (araba nispeden iyi belki birde yazlık)
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Dolar stoklamayan 2000 aidat yerine daha mı az ödeyecek?
    TL bozacaktir herhalde

3. Matematiksel olarak seçim sonrasını hesap etmek kolay. İktidar değişsin yada değişmesin sıkıntı var. İktidarın devamı halinde olacakları kestirmek zor değil de muhalefetin iktidara geldiğinde biz bu kadar kötü olduğunu bilmiyorduk dediğini duyar gibiyim. Liyakatsiz tüm atamalar temizlenip yerine liyakatli kişiler gelmeden mümkün değil. En kolayı ohal KHK ile temizlik. Sonra bir terör örgütü davası hepsi feto gibi kaçar. Sonra ipliğe bağla hepsini köprüler hastaneler havalimanları bedavaya alırız.

4. Bir kadın güzelse kork. Kadın güzel ve yanlızsa daha da kork. Kadın güzel yalnız ve kırılmışsa ölü taklidi yap. Bir yerde okudum ne kadar doğru.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bu dolarcılar tuhaf insanlar. 9-19-29 farketmiyor. Bozmadıkları gibi talep devam ediyor.
    Satmamak üzere alıp

Yurtdışında harcayacaklar demek

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Araplar Allah'tan götlerine don geymezler, yoksa donlarına kadar Ameriganyalı tosbagalara bağımlı olurlardı.
    o yüzden demek bağımlı olmamak için taşa silmek

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medyadan dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Millet İttifakı'nda adaylık muamması! Akşener 'kazanacak aday' dedi, bir partiden de açıklama: Adayımız...Millet İttifakı'nda adaylık muamması! Akşener 'kazanacak aday' dedi, bir partiden de açıklama: Adayımız...
    Enginyurt paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Millet masasının Cumhurbaşkanı adayını, Ankara meydanında 5 milyon insanımızın katılacağı mitingle açıklayacağız. 13. Cumhurbaşkanı, Çankaya yokuşunda, M. KEMAL ATATÜRK emrinde olacaktır."

8. https://twitter.com/ugurses/status/1...w8dtBfx1g&s=19

"Ekonomi modeline karşı çıkanlar "mandacı iktisatçı" diye damganırken, destek çıksınlar diye bir topantıya çağırılan yabancı iktisatçılar ertesi sabah CB ile kahvaltı için toplanmış.
    Onlardan biri, Max Gillman "IMF'ye gidin, kredi isteyin" demiş."

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 491/993 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •