Sayfa 492/639 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    %10'luk avro artışı için 12.784.508TL kur zararı öngörülmüş. Altı aylık artış oranı %7,90 olarak gerçekleşti, 10.099.761TL gibi bir kur zararı gelecektir. Toplamda 13-14 milyon gibi bir dönem zararı görebiliriz. Öz kaynağın 16.322.503TL olduğunu da hesaba katarsak, mali veriler büyük sıkıntı yaratabilir. 14 milyonluk bir zarar durumunda öz kaynak 2,3 milyon TL'ye düşmüş olacak. Güncel 0,37 fiyattan, PD/DD rasyomuz da 7,41'e tekabül edecek; yani hissemiz "aşırı pahalı" olarak görünecek...
    Tahtayı kapatsınlar en azından tamamen umudumuzu yitirelim. Hâlâ 1.5 lira hayali kuruyorum. Bahsettiğiniz verilere göre hisse mensa olma yolunda emin adımlarla ilerliyor...

Bunların şirketin borsa ile ilgili kısmı ile zerre ilgisi yok . Borsa 110 bin oldu hisseler rekordan rekora koşuyor bu hali ile batacak gibi.

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Tahtayı kapatsınlar en azından tamamen umudumuzu yitirelim. Hâlâ 1.5 lira hayali kuruyorum. Bahsettiğiniz verilere göre hisse mensa olma yolunda emin adımlarla ilerliyor...

Bunların şirketin borsa ile ilgili kısmı ile zerre ilgisi yok . Borsa 110 bin oldu hisseler rekordan rekora koşuyor bu hali ile batacak gibi.
    Ha şunu bileydin ümitcim..

3.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku

Bahsettiğimiz veriler üzerinden 1,5TL hisse fiyatı,PD/DD=30 gibi bir rakama denk geliyor.Şaka gibi değil mi?Akpaz/Endeks paritesi yerlerde sürünürken,nasıl oluyor da gösterge rasyo bu kadar yükseliyor?..Öz kaynak eridikçe,payda(DD) azalıyor.Payda azaldıkça da,hisse durduk yerde "pahalı" hale gelebiliyor.Öz kaynağı düzeltecek bir adım gelmezse,görünen köy kılavuz istemeyecektir.Dikkat ederseniz son tahsilat,öncekilerin yanında dip niteliğindeydi ve yeni tahsilata ilişkin de bir bildirim yapılmadı.

4.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Bahsettiğimiz veriler üzerinden 1,5TL hisse fiyatı,PD/DD=30 gibi bir rakama denk geliyor.Şaka gibi değil mi?Akpaz/Endeks paritesi yerlerde sürünürken,nasıl oluyor da gösterge rasyo bu kadar yükseliyor?..Öz kaynak eridikçe,payda(DD) azalıyor.Payda azaldıkça da,hisse durduk yerde "pahalı" hale gelebiliyor.Öz kaynağı düzeltecek bir adım gelmezse,görünen köy kılavuz istemeyecektir.Dikkat ederseniz son tahsilat,öncekilerin yanında dip niteliğindeydi ve yeni tahsilata ilişkin de bir bildirim yapılmadı.
    Usta hani inceldiği yerden kopsun tabiri var ya tam da bu adi hisse için geçerli.... 2 yıl bekleyen ve batmasını göze alan biri için son 5 ay sonrası Allah kerim yıl bitene kadar ya iflas edecekse onu görürüm ya da çıkacaksa zararı kurtarırım bu fiyatta oyalarsa bir gün bile beklemeye değmez benim için...

5. İYİMSERLİK İÇİN GEREKÇE LAZIM
    SORU- Akpaz'ın gidişatı için düşünceleriniz nedir?
    Eray
    CEVAP- Haziran 2013’te borsaya gelen Akyürek Pazarlama, arada geçen süre zarfında yatırımcısına kazandıramadı. Hissenin düzeltilmiş verilerle ilk açılış fiyatı 2,55 TL’ye denk geliyor. Şimdilerde ise nominal değerinin altında bulunuyor ve 35 kuruşun üzerinde tutunmaya çalışıyor. Şirket oldukça sıkıntılı bir mali yapıya sahip. Bu da zaman zaman çıkış sergilese de istikrarlı şekilde devamını getirememesine neden olmakta. Yakın İzleme Pazarı’nda bulunan şirket, düzenli bir çıkış için gerekli olan kârlılık yapısına sahip değil. Son üç yıldır zarar ediyor. Açıklamış olduğu 2017 ilk çeyrek dönemde de zararını sürdürdü. Aynı ivmenin devam etmesi halinde yıl sonunda da zarar edeceği anlaşılıyor. Zarar eden bir şirketin hissesinde ise arada çıkışlar gözlense de devamını beklemek fazla iyimser bir yaklaşım olacaktır.
    Şirketin kamuyla paylaştığı üç aylık mali tablolarında ilişkili taraflardan olan alacaklarının genellikle ticari mal satışından kaynaklandığı belirtiliyor. Ancak bu alacaklar teminatsız ve faiz işletilmiyor. Öte yandan yabancı para cinsinden işlemlerin kur riskinin oluşmasına sebebiyet verdiği, dile getiriliyor. Özellikle Euro cinsinden kur riskine maruz kaldığı belirtilmekte. Mevcut şartlar altında hisseye yatırımda bulunmak gereksiz risk almak anlamına gelecektir.

http://www.borsagundem.com/foto-habe...sorusu/1219647

6. malın bir kısmını sattım umarım bu yorumlar doğru çıkar

7. güzel zarar ettim

8.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    malın bir kısmını sattım umarım bu yorumlar doğru çıkar
    Senin kağıdın az.satabilirsin.ben seddulbahire üzülüyorum. Satayım dese alıcı bulamaz o kadar lota.allah yardım etsin ona da.zamanında onu da çok uyardım ama hep hayal kurdu ve kendi de ona inandı. Sonuç ortada..

Sayfa 492/639 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •