Şimdi soruyorum
Büküp boynumu....
Neden maskemi
Gondermediniz.....
Sıra mı gelmedi..
Unuttunuz mu ?
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi soruyorum
Büküp boynumu....
Neden maskemi
Gondermediniz.....
Sıra mı gelmedi..
Unuttunuz mu ?
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
31 Şehir hastaneleri için 130 milyar dolar garanti para ( Hasta garantili) ödeneceğinide yazsaydın keşke. Bu kadar övünürken o meşhur 5 li yandaşın nasıl köşe olduğunu belirtmeyi unutmusun kitapçı34 kardeş.
Ben neden Avrupanın 120 dolara aldığı doğalgazı 280 dolara aldığımızı anlayamadım. Var mı bunun bir açıklaması?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Eczanede yok....kalmamış..
Drone ile gondermelerini bekliyorum...
Iyi hava olur "ministry of show" için.....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Kovid-19 da 45. gün..
Teknik analiz'den pek anlamam ama EMA, RSI ve MACD aşağıya kesmiş görünüyor.
Alıcılar acele etmesin, 50 günlük ortalama 200 günlük ortalamayı aşağı kesip altın vuruş gerçekleştiğinde daha ucuz fiyattan alabilirler.![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Yer İmleri