Sayfa 492/1043 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Yarının kacak hissesi odas ytd.. Bu arada ayen istediğim marj vermedi yarın devamını beklerim samat uykudan uyanmadı ama uyanacak ytd

2.  Alıntı Originally Posted by wine Yazıyı Oku
    hocam mipaz hakkında ne düşünüyorsunuz. Bugün patron 1.6m lot çıktı, taban görmedi şkr. Teknikte bozulma gözükmüyor anladığım kadarıyla. Hedefine gider mi yoksa 5 in altını yoklar mı? Ytd

pot-lx1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kırdığı drenç test etti pulbck dediğimiz mevzu sıkıntı görmüyorum hedefler devam

3. Selamlar, ismen için bir yorum mümkün mü acaba? Çok teşekkür ederim..

4. Teşekkürler hocam.
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    kırdığı drenç test etti pulbck dediğimiz mevzu sıkıntı görmüyorum hedefler devam
    POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Flap yarın olayın ciddiyetini sorgulayacak YTD

6. Hayırlı geceler Hocam. AFYON un son durumu hakkında bir değerlendirme rica ediyorum. Bide YAYLAYI hangi seviyelerden takibe alirsak uygun olur. Ana desteği rica ediyorum. İkinci hisse OSTIM olabilir mi? Yoksa. .?

7.  Alıntı Originally Posted by tarila Yazıyı Oku
    selamlar, ismen için bir yorum mümkün mü acaba? çok teşekkür ederim..
    pirimli gördüm

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    hayırlı geceler hocam. Afyon un son durumu hakkında bir değerlendirme rica ediyorum. Bide yaylayı hangi seviyelerden takibe alirsak uygun olur. Ana desteği rica ediyorum. Ikinci hisse ostım olabilir mi? Yoksa. .?
    afyon orta uzun vade aldık ...yayla orta vade aldık .. Keza ostim halen elimizde mevcut asıl olan lotlarımızla cift haneler bekliyoruz sabırla ytd

Sayfa 492/1043 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •