Sayfa 492/1000 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: Viop LX

1. açıkcası ben kaldıraçlıda 3 miktar oynayacağıma hissede anlık teknik yakalayıp 30 miktar oymayı tercih ederim..peki ne işimiz var burda..uzun durmam ben..ara ara yazar kaçarım..saniyede kazanamayız belki ama kafam rahat olur stres girmez bünyeye

2. savunduğum şey öyle basit bir olay değil..Türkiyede örneği var mı..yok..ego falan değil..yok işte..
    mantıklı ispatı da var..1998 ve 2008 krizi..benzer yapı var..olmazsa ne olur..1980 ler den bu yana göstergeler yalacı olur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,213
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    hazırcı olmayın ..1980 ler den bu yana aylık bazda ( uzun vade) göstergeler kaç yukarı trend göstermiştir ? yok mu bilen..

GÖSTERGE TARAFI
    1.si kaç ay arka arkaya yükselmiş/düşmüş
    2.si % kaç değişim olmuş gösterir
    https://i.hizliresim.com/s3h9pqb.jpg
    Bear_Bull
    @BearBull26

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bu sistemde hep kazananlar mı var diyorsunuz..öyleyse biz salağız..
    viop da olsa trendi bilmek zorundasınız..
    yönü bilemezseniz ya da beklentiniz olmasa neye göre oynuyorsunuz..demekki bir yön tahmininiz var..
    hah işte bizde bunun accuk daha böyüğünü sorguluyoruz..
    ben anlatamıyorum galiba..

bu forumda cidden özeliklen bu topicde çok sağlam analizciler var.. hatta çoğu abnormal insanlar/tıbben.

tvıtır hüstatlarınada çoğu ekonomistede bin basacak kafa-gen-yaşam tarzı yapısına sahip.

fakat potansiyellerinin belkide farkında değiller.

konu egoya gelince hepsi sıfırı çekiyor diyorum .. bu düzleme geçincede herşeyi bok etmeye yetiyor bence.

neyse ya.. boş tartışmalar bana göre değil.

herkes haklı diyip geçelim

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben anlatamıyorum galiba..

bu forumda cidden özeliklen bu topicde çok sağlam analizciler var.. hatta çoğu abnormal insanlar/tıbben.

tvıtır hüstatlarınada çoğu ekonomistede bin basacak kafa-gen-yaşam tarzı yapısına sahip.

fakat potansiyellerinin belkide farkında değiller.

konu egoya gelince hepsi sıfırı çekiyor diyorum .. bu düzleme geçincede herşeyi bok etmeye yetiyor bence.

neyse ya.. boş tartışmalar bana göre değil.

herkes haklı diyip geçelim
    Eskiden kendimde ego az diye düşünüyordum.

Ama sonra bi baktımki forumda dıurmadan "ben""ben""ben" diye cümle kurduğumu farkettim.
    Neyse forum sayesinde kendimi tanımış oldum.
    Meğer Egoistmişim de haberim yokmuş adaşım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Bear_Bull teşekkür ediyorum..verdiğiniz göstergeler yön tayini için zorlar bizi..imkansız değil ama zorlar..
    RSI diyorum sürekli ama RSİ şart değil..diğerleri de olur..Rsi yeterli..
    açıklamasını ben yapayım savunduğum şeyin..1980 lerden bu yana göstergelere göre 3 yukarı trend vardır..haliyle 2 sönüm yani 2 kriz var, 3. sü eksik..
    1991-1998 ..... 2001-2007.....2019-2024 ....benzer oluşum tam da buralarda..
    2 krizde RSİ değeri 23-26 dayken dip olmuş..şuan 36..

7. Bugün mal vermek için yukarıya bir hareket yapıldı diye düşünüyorum. Kısa pozlarda daha fazla kapanma beklerdim..
    22 günlük 8940 da.. 9000-9050 civarı da direnç olacak...Önceki tepe...

Sahol bilanço da keyifsiz geldi. Yarın Kchol ü de baskılar bence. Onun bilanço da cuma gelecek sanırım...

PPF ları ile devam ediyorum uzun süredir. Garanti getiri...
    Ama alım içinde fırsat kolluyorum tekrar..Ama sanki daha aşağılar da maliyetlenme için daha mantıklı görünüyor. Pozsuz izlemeye devam şimdilik...

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VİOBDA orta vade olur...VİOB hayatımda en yüksek karı orta vade sayesinde yaptım.Ama kaldıraç 1-1.5 olmalı

1 milyon varsa 10- 15 kontrat gibi

Belli doyum noktasında short açmak...(pek çok koşul var) ve mesela 2 ay beklemek(viobda 2 ay orta vade sayılır)

Bence VİOB, sadece short yapılmalı..Long yerine hisse almak daha uygun olur.
    Abka çok teşekkürler.... güzel bilgiler.....bence o vatandaşla muhatap olma....para kazanmaya bak....tartışma kayıp getirir....bol kazançlar

Sayfa 492/1000 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •