Sayfa 493/692 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Az bir şey ekledim. Artık bilanço beklentisi ile mi götürür, bir daha aşağı basar öyle mi götürür bilemiyorum…

2. Trgyo danda ders almasi lazım bunlarin.Caplari bu demekki..spek korkak..Yada siyasi cekinceleri var Firma adina..

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Özsermayesinin yarısı kadar PİYASA DEĞERİ OLAN
    BORSADA KAÇ ŞİRKET KALDI
    KİLER HARİÇ)

4. KLGYO yatırımcısı acıya şerbetli acıtmamış olabilir
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Tahminci agabey, rica etsem gerçekten bır degerlendırme yaparmısın. kısa ve orta vade.. tesekkurler. senın bılgıne saygım var.
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

5. FED kararı kırılgan bir ortam yarattı bunun kar realizasyonu ve aşağıdan düşük maliyetlenme için kullanılacağını düşünüyorum. Endekste taban oluşumunu izlemek lazım.. KLGYO da 0.95 e kadar uzanabilecek bir düşüş cebi açıldı benim beklentim 0.98’ in altının test edilmeyeceği yönünde ya da yeniden 1.10 un üzerine atarsa 0.95 e kadar açılan cep çöp olur yeniden yukarılara bakarız. YTD

Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Tahminci agabey, rica etsem gerçekten bır degerlendırme yaparmısın. kısa ve orta vade.. tesekkurler. senın bılgıne saygım var.

6. Bu hafta için beklentimi yazmıştım aynı düşüncem devam ediyor. YTD
     Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Bu hafta d*****n kuyruğu kopar.. kur artıyor, borsa da uzun vadede çıkar ama kısa vadede ciddi panikletme yapmaz diyemem.. uzun vadeciyi bozmaz.. bemim gibi traderları ise ya ihya eder ya da imha eder.. YTD

7. Yüzmilyonlarca TL yi kasaya koydu
    Devasa bir arsa ihalesini kazandı
    PD/dd si muadili gyo lara göre %200-300
    Ucuz kaldı

8. Tahminci agabey tesekkurler, agabey onumuzdekı hafta genel seyır nasıl olur. tekrar 1 altına sarkma ıhtımalı varmı sızce ? tesekkurler agabey.

Sayfa 493/692 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •