Sayfa 493/1002 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    ipb'den rpd'ye geçmek mantıklı görünüyor ille değişken fonda ısrarlı olanlar için.
    ben bir miktar da acd aldım. son 3 aydır IPb den daha iyi

Alıntı Originally Posted by d0gma Yazıyı Oku
    hangi yatırıma yönlendirmeyi planlıyorsunuz?
    sorunda bu ya zaten ,yatırım yapabilecek bir sey bulamamak.çaresizlikten fortfoyde durmak

3. Mesela ben sabahtan beri arıyorum telefonla ulaşamadım.Aklimdaki sorular sormak için. Bunu sevmedim kendi adıma. Birşey olsa muhatap yok mu yani.
     Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Yaptım ama bundan ne anlamalıyım [emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    Mesela ben sabahtan beri arıyorum telefonla ulaşamadım.Aklimdaki sorular sormak için. Bunu sevmedim kendi adıma. Birşey olsa muhatap yok mu yani.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hisse pozisyonu az ve temeli sağlam şirketler, teminat %25 düzeyinde bu viop teminat mı anlamadım. Diğer fonların dağılım raporlarında hangi hisseyi hangi tarihte ne kadar sattı bilmiyoruz mesela ama bunun raporunda ayrıntılı olarak paylaşılıyor. Ayrıca birde fon aldığında sonuçta mkk da adımıza saklanıyor yani ben battım deyip basıp gidebileceğini sanmıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Hisse pozisyonu az ve temeli sağlam şirketler, teminat %25 düzeyinde bu viop teminat mı anlamadım. Diğer fonların dağılım raporlarında hangi hisseyi hangi tarihte ne kadar sattı bilmiyoruz mesela ama bunun raporunda ayrıntılı olarak paylaşılıyor. Ayrıca birde fon aldığında sonuçta mkk da adımıza saklanıyor yani ben battım deyip basıp gidebileceğini sanmıyorum.

Sorularımdan biri olacak. Teminat ne için kullanılıyor. Short, long poz. vs. Muhtemel iyi getiri sebebi bu olabilir. Fon yöneticisi ile iki kelam edip , güven almak isterim. Sonuçta rakamı büyüteceğiz. Ama KAP adresinden iletişim telefonları cevap vermemesi çok ilginç. Koca şirketsin. İkinci bir telefon yok. Telefona bakan da yok.

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    ben bir miktar da acd aldım. son 3 aydır IPb den daha iyi
    Yani ACD nin getirisine bakıyorum bir de IPB nin getirisine bakıyorum. İkisi de aynı şirketin fonu nasıl bu kadar fark olabilir anlam veremedim.

7.  Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    Sorularımdan biri olacak. Teminat ne için kullanılıyor. Short, long poz. vs. Muhtemel iyi getiri sebebi bu olabilir. Fon yöneticisi ile iki kelam edip , güven almak isterim. Sonuçta rakamı büyüteceğiz. Ama KAP adresinden iletişim telefonları cevap vermemesi çok ilginç. Koca şirketsin. İkinci bir telefon yok. Telefona bakan da yok.
    Bahse konu Re-PİE ise hiç öyle ulaşılmaz bir yanı yok. Geçen haftalarda aramıştım. Ertesi gün dönüş yaptılar. Sorularımı da mail yoluyla ilettim. Gelen cevapları aşağıya yapıştırıyorum..

-------------------------------------------

Öte yandan diğer alternatif fonlarımızı da size anlatmak isteriz, önümüzdeki hafta sizin için de uygun olursa, kısa bir online toplantı - görüşme organize edebilirim.

1. Portföylerimizi Top-down yaklaşımına göre yönetiyor ve global makro ile başlayıp sektör-şirket seviyesine kadar analiz yapıyoruz. Sabit getirili ürünler, hisse senetleri, döviz ve emtia piyasalarını kullanarak, doğru piyasa zamanlaması ve doğru varlık dağılımı ile performans ölçütümüzü geçmeyi hedefliyoruz.
    2. Viop işlemleri gerek koruma amaçlı gerekse spekülatif amaçlı kullanılmaktadır. Fon volatilitesini artıracak kadar büyüklükte işlemler yapılmadığından risk ölçütümüz göreceli düşüktür.
    3.Piyasa bazlı oynaklıklar olabilir fakat amacımız yatırımcılarımıza düşük riskle istikrarlı getiri sunmaktır. Bu nedenle yüksek volatilite beklenmemelidir.
    4. Doğru zamanda uygun seviyelerden yapmış olduğumuz hisse senedi yatırımları getirimizin önemli bir bölümünü oluşturmaktadır. Sektör, şirket ve bilanço bazlı seçimlerimiz dönemsel olarak pozitif katkı sağlamıştır.
    5. Ürünlerdeki çeşitlendirmemizin yanında Sektör, şirket ve ihraççı bazında varlıklarımızı uygun ölçülerde dağıtarak riskimizi minimize etme hedefindeyiz. Volatilite ve likidite riskine karşı aktif olarak çeşitlendirme konusunda hassasiyet gösterilmektedir.
    6.Herhangi bir getiri hedefimiz yok fakat amacımız performans ölçütünü geçerek, yatırımcılarımıza enflasyon üzerinde net reel bir getiri sunmaktır.
    7. Katılımcı sayısının fon performansını olumsuz etkileyebileceği seviyeden bir hayli uzaktayız. O büyüklüğe yaklaştığımızda yatırımcı çıkarları gözetilerek belirli kıstaslar uygulanabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    2 hafta önce ben de ne mail yoluyla ne telefonla ulaşamamıştım. cakozgur arkadaş başarmış bilgi paylaşımı için teşekkürler. gerçi iyi vaadde bulunması ne farkeder ki her zaman öyle yapıyorlar gün gelip düşmeye başladımı zaten hesap soramıyorsun. şansına güvenen biriysen alıp deneyeceksin. yıllardır yükselen neye girdiysem terse çevirmeyi başardığım için ben girmem. bist 1350'den bir dönüş yaparsa denemeyi düşünüyorum rpd'yi şahsen.

Sayfa 493/1002 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •