Sayfa 493/570 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543 ... SonSon
Arama sonucu : 4558 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    İtalyan savaş gemisi çekilmiş, biz ve İspanya kalmış, bakalım napıcaklar..
    bizim gemi yok
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Diyelimki Halkbank 100 milyon dolar civarı cezayla kurtuldu bu davadan , iyide 22-23 Lira ederi olan bir banka neden 29-30 liralarda işlem görüyo , bunun gibi bir sürü pahalı hisseler var, bu Akp nin borsayı ederinden fazla tutması çok yordu beni artık, faizden çıkıp borsaya giremiyorum...

3. THYAO destek veremedi bugün endekse.

4. Güncel Durum (Ekim 2025)

İtalya, gemilere eşlik etmeyi 150 deniz mili mesafeye kadar sürdüreceğini açıkladı. Yani donanma, Gazze kıyısına yaklaşırken eşlik görevini bırakacak.
    Reuters
    +3
    Reuters
    +3
    Jerusalem Post
    +3

İtalyan savunma bakanlığı, halihazırda “Fasan†adlı bir fırkateynin görevde olduğunu, ayrıca “Alpino†gemisinin de devreye alınacağını duyurmuştu. Bu gemilerin esas görevi insani yardım hattını desteklemek ve potansiyel kurtarma operasyonları için hazır olmak. Ancak “eşlik etmek†ifadesi, tam anlamıyla sürekli eskort anlamına gelmeyebilir.
    euronews
    +4
    Reuters
    +4
    Vikipedi
    +4

İspanya, “Furor†adlı bir deniz harekât gemisini Cartagena limanından göndermiş bulunuyor. Bu gemi, gerektiğinde yardım, gözlem ya da kurtarma desteği vermek üzere konuşlandırıldı.
    i24NEWS
    +3
    Cadena SER
    +3
    Anadolu Ajansı
    +3

Ancak İspanyol donanması da, Gazze kıyılarına yaklaşırken eşlik görevini sınırlı tutacaklarını ve İsrail’in engelleme bölgesine giriş yapmayacaklarını belirtmiş durumda.
    Reuters
    +3
    The Guardian
    +3
    Reuters
    +3

Flotilla örgütü, İtalyan ve İspanyol gemilerin tam müdahale etme niyetinde olmadığını, yani doğrudan çatışmaya girmeyeceklerini söylüyor.
    Reuters
    +3
    The Guardian
    +3
    Le Monde.fr
    +3

Bugün itibarıyla flotilla gemileri, İsrail savaş gemileri tarafından çevrelendiğini ve bazı iletişim sistemlerinin devre dışı bırakıldığını iddia ediyor.
    The Guardian
    +2
    Le Monde.fr
    +2

yapay zeka cevabı
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

ben bu adamın söylediklerine katılmıyorum !

https://www.youtube.com/watch?v=i_kMt6BHNUo

vob filean işte...

6. İTO Eylül enflasyonu %3.19
    Tüik göster kendini.

şahit.

bak sana videonun en sonunda 4 tene soru soruyo..

https://www.youtube.com/watch?v=3Hf7xrS6aS4

obunjektif ehlakla cevaplarını bekliyorum burada.

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Diyelimki Halkbank 100 milyon dolar civarı cezayla kurtuldu bu davadan , iyide 22-23 Lira ederi olan bir banka neden 29-30 liralarda işlem görüyo , bunun gibi bir sürü pahalı hisseler var, bu Akp nin borsayı ederinden fazla tutması çok yordu beni artık, faizden çıkıp borsaya giremiyorum...
    borsayı akepe değil... ingilizler tutuyor

çünkü: dolara % 30 net reel faiz alıyorlar...

bu yüzden; akepe iktidarının devam etmesini istiyorlar

dolarda, borsada... bir karışıklık meydana gelip akepenin oylarının azalmasını istemiyorlar

Sayfa 493/570 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •