Sayfa 494/1006 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    24bin bıraktım, hu hafta,tahta ismini yazmak kic açmak gibi olduğu dan girerken de cikarnde yazmM..
    Bizim ki senin kinin yanında bahşişi gibi amma ben yine de kinlendim ulen ver benim paramı. Alçak makina

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    hafize işi mide bulandırdı...

ordan bir gol gelebilir...

tetikte olmak gerek...

bizim sistem liyakatli insanı kaldırmaz...

#KULİS | Erdoğan rahatsız, Hafize Gaye Erkan görevi bırakmak zorunda kalabilir!

Gazeteci Erdal Sağlam:

"Merkez Bankası koridorlarında son günlerin konusu Başkan Gaye Erkanın yakın zamanda ayrılacağına ilişkin söylenti ve beklentiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Erkanla ilgili rahatsızlıkları olduğu, Erkanın yakın zamanda ayrılmak zorunda kalacağı personel arasında yoğun olarak konuşulmaya başladı.

Soruşturmalarımda Başkan Gaye Erkanın ve özellikle babasının kurumsal işlere bu kadar karışmasının yarattığı rahatsızlığın had safhaya ulaştığına şahit oldum.

Kişisel tahminim o ki seçimlere kadar bu konular sumen altı edilmeye çalışılsa da, Başkan Gaye Erkanın yılın ikinci yarısını başkan olarak görme ihtimali çok azalmış durumda."
    TRT deki Teşkilat dizisinde de kızın babası her şeye karışıyor
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. Endeks saat likte bisi yapacak
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bahriyeli kapaa iyi sıkıştırdıysa yarın güzel bir yeşillik olur, iyicene sıktın mı kapaa bahriyeli abi
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Mahsus hafif açık bıraktım ,,yarın kapak kapalı zannetsinler sonra herkes suyun içinde
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    P100 nazlanmadan 7860 -7900 herne ise yapsa da herkes işine gücüne baksa
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kapaa iyi sıkıştırmadın mı bahriyeli abi,su sızıyor sızıyor.
    ok .yeterince açık oldumu ))

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    abuk subuk filmlere milyon dolarlar verip milletin hem aklını hem parasını aldılar.

bir ara millet kafada tencere diriliş falan izliyordu.

6. Askerde bizim bir asteğmen vardı. Bölük içinde kola kahve makinesi var atiyon parayı alıyon kolayı. Bu asteğmen parayı atıyor makinaya kolayı vermiyor makina. Bu kızıyor makineye. Başlıyor ver paramı alçak makina al sana bir yumruk, al sana bir yumruk kibarca kibarca vuruyor.
    ( Gerçekten çok kibar hanfendi gibi beyefendiydi)

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    hiçbirini izlemedim ama kesin dıjjj güçlerin işidir...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizim ki senin kinin yanında bahşişi gibi amma ben yine de kinlendim ulen ver benim paramı. Alçak makina
    O değilde boru ne gitti yaw,hala gidiyor
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 494/1006 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •