Sayfa 495/607 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Karton yanlıs oolmasında 3350 görüp 2150 civarında bölündü diye aklımda kalmıs. bölündükten sonra 3 tavan gördü sonra gümmmm
    alkimde ise bölünme haberi onay geldiginde 55 tl idi 76 gördü 66 veya 61 bölündü acılıs 10,65 tl idi patron yukarı sürdürdü 19,46 tlden gümmm milletin kucagına mılyon mılyon lot sattı!
    peki jantsa? aşırı işlem var hala uzaktan seyrediyorum satııgımın altında bu işlem hacminden korkuyorum gel gelden korkuyorum! bir müddet daha bekleyeceğim. Yazdıklarım düşecek anlamına gelmez, Her yiğidin bi yoğurt yiyişi vardır! herkese bol kazançlar
    KARTON yalnısım yoksa su anda 120 olursa eger bolunmeden oncekı en yuksek gordugu sevıye ışe esıt olacak.Egeen de bır ara bu fıatı yazmışlardı.
    JANTS olayına gelınce bende hedefledıgım rakama sattım ve cıktım.Bu hacımlerde ıken ancak ızlerım.Dusundugum rakama eger gelırse bıraz bulunsun dıye alırım.Ama o rakama cok var bu ayrı bır mesele.
    Insallah dusundugum rakama gelmezde elınde olan KY lar husrana ugramaz.
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

2. 774 altına mı üzerine mi bugün bunun cevabını ögrenecegiz 764 altı daha alt seviyeleri 6xx ler test ettirebilir 774 üzerinde 834 ün geçilmesi durumunda herşey güzelleşir bu rakamlar günsonu kapanış fiyatları üzerinden degerlendirilmeli pin atmalar silkelemeler önemli degil...

3. elde patladi

4. forumdaki uyaniklar satarken biz aldik. nasipsizlik

5.  Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    forumdaki uyaniklar satarken biz aldik. nasipsizlik
    Ümitsizlige kapılma bir şekilde dönecektir ....

6.  Alıntı Originally Posted by Nedensiz Yazıyı Oku
    Ümitsizlige kapılma bir şekilde dönecektir ....
    halka arzlar bile hemen patliyor borsa batiyor ulkeye guven yok nbiseyin donecrgine inanmiyorum malesef. gercekten para kaybetme yeri

Ben satarken sattım alırken aldım derim. Şu bozuk ortamda 1000 tl göstererek ikramiye verdi. Nerde gazlamacılar. Ben yine diyorum buralardan aldım. 7 katı bedelsiz verecek şirket 500 lerden 700 e giderek hareketi sonlandırmaz. Her Perşembe makas daralır kap beklenir. Aklımda ki bölünme fiyatı 4 haneli ama sadece karları tutuyorum. Öyle yüklü felan değilim. Sepetim var şükür.

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

8.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Ben satarken sattım alırken aldım derim. Şu bozuk ortamda 1000 tl göstererek ikramiye verdi. Nerde gazlamacılar. Ben yine diyorum buralardan aldım. 7 katı bedelsiz verecek şirket 500 lerden 700 e giderek hareketi sonlandırmaz. Her Perşembe makas daralır kap beklenir. Aklımda ki bölünme fiyatı 4 haneli ama sadece karları tutuyorum. Öyle yüklü felan değilim. Sepetim var şükür.

Kesinlikle YTD.
    Bencede sn. Katti Hocam endekste ortamda iyi olsaydı çok daha iyi yerlere giderdi ..

Sayfa 495/607 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •