Sayfa 497/1223 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by aydinbayrakli Yazıyı Oku
    hocam helal olsun size, daha ne yapcaksınız. sizin için daha gurur verici ne olabilir.
    bir de bişey sorucam yanlış anlamazsanız. seçim gecesi benim kızlar ince kaybedince cok üzüldüler demiştiniz galiba. entel dantel takımı chp.ye oy atıyor falan diyen sizdiniz değil mi ?
    Yok son bir ayda çok fazla soru sorup, sorguladılar, ve nihayet benim çizgime geldiler,dört çocuktan birisi muhalif oda haylaz mı haylaz

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Bende türkiyenin öyle altından kalkamayacağı bir borcun altında olmadığını, çoğu avrupa ülkesinin gayrisafi milli hasıla /borç oranına göre en düşüklerinden birisi olduğunu biliyor,türkiyede yaşanan şeyinde emperyal güçlere karşı tam bağımsız, tamamen millet iradesine dayanan, emperyalislerin uşağı olmayan bir yönetim biçiminin ve yöneticinin olmaması için ellerinden geldiklerini arkalarına koymadıklarını biliyor ve ona inanıyorum, yüksek faiz ve kur da bunun bir parçası sadece
    Bu emperyalistler hikayesi de moda oldu. Eskiden bu lafları solcular ederdi, şimdi iktidar ediyor.

Türkiye emperyalist ülkelerin müttefik olmaktan asla vazgeçemeyecekleri, stratejik önemi yüksek bir ülke.

Ama dünya ekonomisinin (ve nüfusunun) %1'i . Yani global sermayenin dişinin kovuğuna bile girmeyiz.

Türkiye'nin özel sektör borcunun 1 gecede kamu borcu hale geleceğinden bi haber yazıyorsunuz.

Biz bunu 1999-2001 arası bankalar battığında yaşadık.

Devlet bankalarının görev zararı + batan özel bankaların borçları Hazinenin bastığı tahvillerle kapatıldı. Yani borç kamu borcu oldu ve halk ödedi.

Tarih tekerrürden ibarettir.

Bunun için de öyle 5 yıl falan değil, en fazla 3 yıl bekleyeceksiniz.

O zaman bu yazdıklarımı hatırlarsınız.

Güncel medyada yazılan veya sosyal medyada ekonomi ile okuduğunuz haber/yorumların çoğu eksik, yanlış veya yalan.
    DUHUL : 1999

3.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Yok son bir ayda çok fazla soru sorup, sorguladılar, ve nihayet benim çizgime geldiler,dört çocuktan birisi muhalif oda haylaz mı haylaz
    Bir kere dürüst bir insan değilsiniz .. bu çok acı

Yalan söylüyorsunuz devamlı

Çocuklarınız hakkında bile

Boğaziçi’nde okuyan her çocuk gerçekleri idrak edecek eğitimi kazanmıştır .

Sizin çizginize gelmeleri mümkün değil

Bari çocuklarınızı yalanlarınıza karıştırmayın

4.  Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Sn. Kitapçı, siz de yazdıklarınıza inanın. Bunun sakıncası yok.
    100 kere cevap yazdılar, bizim borçlar kusa vadeli, döndürmek için su kadar her ay borç bulmanız lazim vs dediler.

Eğitiminiz bu alanda olmadığı için, tam olayı kavrayamıyorsunuz, ust mesajımda bunu anlattım.
    Sadece bunu değil birçok konuyu kavrayamıyorsunuz, bu kişisel eksiğiniz değil.

Eğitim, öğrenim.
    E oda problem değil, bugün borç alır yarın geri ödersin, problem bunu fırsat bilip yüksek faiz dayatanlardadır,enflasyonun 2 puan üstü nelerine yetmiyor, dünyada - faiz varken.... fırsatçılık yapıyorlar vesselam

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Bende türkiyenin öyle altından kalkamayacağı bir borcun altında olmadığını, çoğu avrupa ülkesinin gayrisafi milli hasıla /borç oranına göre en düşüklerinden birisi olduğunu biliyor,türkiyede yaşanan şeyinde emperyal güçlere karşı tam bağımsız, tamamen millet iradesine dayanan, emperyalislerin uşağı olmayan bir yönetim biçiminin ve yöneticinin olmaması için ellerinden geldiklerini arkalarına koymadıklarını biliyor ve ona inanıyorum, yüksek faiz ve kur da bunun bir parçası sadece
    seni uyku saatinde masalcı amca yapmak lazım..

akp nin yalanlarının seni iyice teslim aldığı bir gerçek..

seni ikaz ettim, Allah a inanıyorsan doğruyu araştırmak, ve idarecilerin yalan söyleyip söylemediğini öğrenmeye çabalamak görevindir dedim..zira bunlar inandığın dinin genelde öne çıkartılan özellikleri.. adalet vb kavramlar..

gerçekten dini inancın varsa bu söylediklerimin doğru olduğunu biliyorsun..

toplam ülke borcuna bakacaksın.. akp uyanıklık yapıp hukumet olarak borcunu yükseltecek harcamaları özel sektöre yaptırıyor. köprüler mesela böyle.. ama bunlara devlet garantisi de veriyor..

bunları anlamayacağın için gerek yok..

şunu söyle bize:

recep erdogan bir iki ay önce neden londraya para istemeye gitti..

ülkemizde para yok mu?

onlar her kötülüğün sorumlusu ise neden yabancı " kafirlerden " para dileniyoruz..

eğer bizim kötülüğümüzü istiyorlarsa neden onlardan borç alıyoruz..bizzat kendimiz tuzağa düşmüyormuyuz böyle yaparak..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. Adam yalanlarına çocuklarını bile alet ediyor

Artık el insaf be

7.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Bir kere dürüst bir insan değilsiniz .. bu çok acı

Yalan söylüyorsunuz devamlı

Çocuklarınız hakkında bile

Boğaziçi’nde okuyan her çocuk gerçekleri idrak edecek eğitimi kazanmıştır .

Sizin çizginize gelmeleri mümkün değil

Bari çocuklarınızı yalanlarınıza karıştırmayın
    size yalan borcum yok,siz sadece sizin gibi düşünenlerin doğru düşündüğünü sanıyorsunuz, hem namım da doğrucu davud'a çıkmıştır

8.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    E oda problem değil, bugün borç alır yarın geri ödersin, problem bunu fırsat bilip yüksek faiz dayatanlardadır,enflasyonun 2 puan üstü nelerine yetmiyor, dünyada - faiz varken.... fırsatçılık yapıyorlar vesselam
    Yahu bu kadar Cehalet olur mu

Senin enflasyonun kaç

Ülke riskin ne

Daha faiz ne demek bilmiyorsun

İlkokul mezunu adamsın

Gelip biliyormuş gibi yaZıyorsun

Biraz haddini bil be

Sayfa 497/1223 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız