Originally Posted by
kitapci0
Bende türkiyenin öyle altından kalkamayacağı bir borcun altında olmadığını, çoğu avrupa ülkesinin gayrisafi milli hasıla /borç oranına göre en düşüklerinden birisi olduğunu biliyor,türkiyede yaşanan şeyinde emperyal güçlere karşı tam bağımsız, tamamen millet iradesine dayanan, emperyalislerin uşağı olmayan bir yönetim biçiminin ve yöneticinin olmaması için ellerinden geldiklerini arkalarına koymadıklarını biliyor ve ona inanıyorum, yüksek faiz ve kur da bunun bir parçası sadece
seni uyku saatinde masalcı amca yapmak lazım..
akp nin yalanlarının seni iyice teslim aldığı bir gerçek..
seni ikaz ettim, Allah a inanıyorsan doğruyu araştırmak, ve idarecilerin yalan söyleyip söylemediğini öğrenmeye çabalamak görevindir dedim..zira bunlar inandığın dinin genelde öne çıkartılan özellikleri.. adalet vb kavramlar..
gerçekten dini inancın varsa bu söylediklerimin doğru olduğunu biliyorsun..
toplam ülke borcuna bakacaksın.. akp uyanıklık yapıp hukumet olarak borcunu yükseltecek harcamaları özel sektöre yaptırıyor. köprüler mesela böyle.. ama bunlara devlet garantisi de veriyor..
bunları anlamayacağın için gerek yok..
şunu söyle bize:
recep erdogan bir iki ay önce neden londraya para istemeye gitti..
ülkemizde para yok mu?
onlar her kötülüğün sorumlusu ise neden yabancı " kafirlerden " para dileniyoruz..
eğer bizim kötülüğümüzü istiyorlarsa neden onlardan borç alıyoruz..bizzat kendimiz tuzağa düşmüyormuyuz böyle yaparak..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri