Sayfa 496/1223 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Ali okulundan terk yada işletme yüksek lisans desem hangisine inanacaksın
    Maalesef abileriniz türkiyede devrim yapıp kominizmi getireceklerdi, o sebeple lise sıralarında öğretmen olan hocalarınız da ders değil karl marks'anlatıyorlardı( Artvin şavşatlıyım,namı değer küçük moskova)ve yüksek öğrenim alamadım, Geçen yazmıştım bu ikincisi olsun, bir makine mühendisi oğlum var günsel otomotivde kıbrısta yerli otomobil çıkaracak mühendisler grubunun içinde, ikiz kızlarım var,geçen yıl lys de birisi ilk 244. diğeri 1654. olarak boğaz içine yerleştiler,IQiyi, fakülte eğitimi alamaış olsam bile

q

garantinin takasda diğer kısmı %5..yani yabancının elinde hisse..böyle takası toplu hisse zor bulunur..gidiyorlar %8 düşürüyorlar..en çok yine kendileri zarar ediyor bu hareketden..haberleri yok heralde.

en önemlisi dogru zaman.

3. Dün gece usd tl 4.750 gördü

Bugün de dalgalandı

4.710 larda

Öte yandan borsaya acımadılar

Özellikle bankalar dehşet satış yedi

Kabine kutlaması yapıldı

4. Burada kimseye niye eğitim almadin, alamadın diyen yok.

Eksik bilgiyle doğru analiz olmaz.

En azından ekonomi konusunda eğitim almamış kişiler, ekonomi konusunda atıp tutarsa forumu gereksiz işgal etmiş oluyorlar. Kur artarsa ihracat artar gibi bir yerden duydukları cümlelerle tartıştıklarını düşünüyorlar. Bilgili kişiler defalarca anlatmaya çalışıyorlar.

Bilenle bilmeyen bir olur mu diye hadis yok mu? Bunu düşünün en azından.

Bilgisiz kişiler kendi sığ düşüncelerinin doğru olduğuna dair tuhaf bir inanç içinde olup bir de ısrar ediyorlar.

Bilmediğimiz konularda susmak, okumak, öğrenmeye çalışmak daha mantıklı.

Ben tip, mühendislik, genetik, yazılım vs sayısız konuda cahilim, bundan utanmam. İnsanoğlunun bugüne kadar ürettiği bilginin tamamını öğrenebilecek kimse yok, kimsenin buna zamanı da yok.

Ama cehaletimi bilirim, bu konularda bilgili kişilere akil vermeye kalkışmam.

5. Bende türkiyenin öyle altından kalkamayacağı bir borcun altında olmadığını, çoğu avrupa ülkesinin gayrisafi milli hasıla /borç oranına göre en düşüklerinden birisi olduğunu biliyor,türkiyede yaşanan şeyinde emperyal güçlere karşı tam bağımsız, tamamen millet iradesine dayanan, emperyalislerin uşağı olmayan bir yönetim biçiminin ve yöneticinin olmaması için ellerinden geldiklerini arkalarına koymadıklarını biliyor ve ona inanıyorum, yüksek faiz ve kur da bunun bir parçası sadece

6. Kar zarar kardeştir

Ayrim yapan kallestir

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Maalesef abileriniz türkiyede devrim yapıp kominizmi getireceklerdi, o sebeple lise sıralarında öğretmen olan hocalarınız da ders değil karl marks'anlatıyorlardı( Artvin şavşatlıyım,namı değer küçük moskova)ve yüksek öğrenim alamadım, Geçen yazmıştım bu ikincisi olsun, bir makine mühendisi oğlum var günsel otomotivde kıbrısta yerli otomobil çıkaracak mühendisler grubunun içinde, ikiz kızlarım var,geçen yıl lys de birisi ilk 244. diğeri 1654. olarak boğaz içine yerleştiler,IQiyi, fakülte eğitimi alamaış olsam bile
    q
    hocam helal olsun size, daha ne yapcaksınız. sizin için daha gurur verici ne olabilir.
    bir de bişey sorucam yanlış anlamazsanız. seçim gecesi benim kızlar ince kaybedince cok üzüldüler demiştiniz galiba. entel dantel takımı chp.ye oy atıyor falan diyen sizdiniz değil mi ?

8. Sn. Kitapçı, siz de yazdıklarınıza inanın. Bunun sakıncası yok.
    100 kere cevap yazdılar, bizim borçlar kusa vadeli, döndürmek için su kadar her ay borç bulmanız lazim vs dediler.

Eğitiminiz bu alanda olmadığı için, tam olayı kavrayamıyorsunuz, ust mesajımda bunu anlattım.
    Sadece bunu değil birçok konuyu kavrayamıyorsunuz, bu kişisel eksiğiniz değil.

Eğitim, öğrenim.

Sayfa 496/1223 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •