Originally Posted by
meteor78
İzmir Demir Çelik dediniz galiba, onu bilmiyorum ama Mndrs’i ben Odas’a ve Ayen’e benzetiyorum. Ayen dün devre kesip eksi kapadı, bugün ise tavan. Odas’ı bilanço öncesi 9,65’ten 7,30’a düşürdüler oradan 12,5 gördü. Özelikle taban gördüğü günün ertesi günü efsaneydi. Şirketle ilgili olumsuz durum olmadıkça bugünler de unutulur. Bugün prospektif olarak 3-3.5 F/K. Olması gereken ise minimum 6-7 F/K yani minimum %100 potansiyeli olan bir hisse.
Dostum sıkıntı taban olması değil 2 kere milyon milyon tabandaki lotları kaldırıp ,blok şeklinde milyon milyon lot koydular, sıkıtılı olan yer burası zaten. Bu piyasa bozucu bir işlemdir. Hele ki böyle güzel bir bilanço üzerine bu satış geldiyse iyi niyetli değildir. Zamanında bu menderes tahtasında çok kişi ceza yedi spekülatif hareketlerden dolayı. Şu saate kadar patrondan sattım diye haber gelmedi, eee yüzde 5 ve üstü olan şahıs sattım diye de haber yollamadı. Bu satış neyin nesi bu işte bir pislik var. Belki yarın bir tavan olacak ama bugün yapılan blok şeklindeki satışların SPK tarafından incelenmesi lazım.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.
Yer İmleri