16.00 dan sonraki saatlik barlar eregl ve tuprs için önem arz eder.
ereg 16.75 üzerine, tuprs 110,80 üzerine atmalı grafların bozulmaması için.
bu iki tahtada aşağı yönlü formasyonlar çalışmaya başlar benim graflarda.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
16.00 dan sonraki saatlik barlar eregl ve tuprs için önem arz eder.
ereg 16.75 üzerine, tuprs 110,80 üzerine atmalı grafların bozulmaması için.
bu iki tahtada aşağı yönlü formasyonlar çalışmaya başlar benim graflarda.
Valla ben çok sıkıldım. Artık bunlara bir gün daha sabrım kalmadı. Medeni bir ülke vatandaşının 80 yıllık ömründe görebileceği kriz/rezillik ne derseniz, biz onları 1 ayda görüyoruz. Hakkaten yeter.
Bir sonra ki seçimde kesin gideceklerini düşünüyorum ancak ülkeyi 20 yılda 40 yıl geri götürdüler. Çakma bir darbemiz olduğunuda varsayarsak, tam 1980 ler. Bence o zamanlar daha da iyidir bu arada günümüze göre...
Bir daha asla dini dogmalarla veya faiz haramdır gibi saçmalıklarla ülke yönetmeye kalkacak bir güruhun bu ülke başına gelmemesi lazım. 20 yıl yaşadık, bittik&tükendik... Bir nesli tükettiler ama bu son olsun, gelecek nesiller bunları bir daha yaşamasın. Bu ülkeyi orta çağ zihniyeti ile bir daha kimse geri götürmesin... Atatürk ne kadar büyük adammış. 100 yıl sonra bile insan şaşkınlıkla karşılıyor tüm öngörülerinde ne kadar haklı olduğunu gördükçe...
Saygıyla&sevgiyle ATAm...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
kapanış veriyorum 1.404.04
Dua edinde milyar dolarlk akpli amcaların içeride parası olsun. Onların içine korku düşerse ozaman tm tersi reisi arkasına alır ucururlar. Tek kurtulusta bu kısa vade
Orta uzun vade azrailin long olmasını bekleyeceğiz kardeşlerim
Tepkiler geliyor tepkilerin devamı için yonca daki ordino nun bitmesi gerek geçiş yaptıkları tahtalarla oyuna devam.
Yer İmleri