Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 497/1004 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Viop XXXV

1. 16.00 dan sonraki saatlik barlar eregl ve tuprs için önem arz eder.
    ereg 16.75 üzerine, tuprs 110,80 üzerine atmalı grafların bozulmaması için.
    bu iki tahtada aşağı yönlü formasyonlar çalışmaya başlar benim graflarda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Yorulduk kardeşim. şu 3 senede saçlarımız beyazladı. Kamburumuz çıktı. Artık dayanacak hal kalmadı. Az biraz nefes mi alsak
    Valla ben çok sıkıldım. Artık bunlara bir gün daha sabrım kalmadı. Medeni bir ülke vatandaşının 80 yıllık ömründe görebileceği kriz/rezillik ne derseniz, biz onları 1 ayda görüyoruz. Hakkaten yeter.

Bir sonra ki seçimde kesin gideceklerini düşünüyorum ancak ülkeyi 20 yılda 40 yıl geri götürdüler. Çakma bir darbemiz olduğunuda varsayarsak, tam 1980 ler. Bence o zamanlar daha da iyidir bu arada günümüze göre...

Bir daha asla dini dogmalarla veya faiz haramdır gibi saçmalıklarla ülke yönetmeye kalkacak bir güruhun bu ülke başına gelmemesi lazım. 20 yıl yaşadık, bittik&tükendik... Bir nesli tükettiler ama bu son olsun, gelecek nesiller bunları bir daha yaşamasın. Bu ülkeyi orta çağ zihniyeti ile bir daha kimse geri götürmesin... Atatürk ne kadar büyük adammış. 100 yıl sonra bile insan şaşkınlıkla karşılıyor tüm öngörülerinde ne kadar haklı olduğunu gördükçe...

Saygıyla&sevgiyle ATAm...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

3.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Ne dx i kardes bizim ülke dx takmaz reis varken dx kim. Usd kontrolu kimde belli dolar pacavra olsa varsa zula ne gerekiryorsa yapılır
    Explorer arkadasa slm yola devam. 8.25 de dolar çöp diyordu 9.90 dan garan alıp 10 katına satıyordu. Hey gidi hey. 15 günde 15 yıl yaşlanmıstır.

4.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Valla ben çok sıkıldım. Artık bunlara bir gün daha sabrım kalmadı. Medeni bir ülke vatandaşının 80 yıllık ömründe görebileceği kriz/rezillik ne derseniz, biz onları 1 ayda görüyoruz. Hakkaten yeter.

Bir sonra ki seçimde kesin gideceklerini düşünüyorum ancak ülkeyi 20 yılda 40 yıl geri götürdüler. Çakma bir darbemiz olduğunuda varsayarsak, tam 1980 ler. Bence o zamanlar daha da iyidir bu arada günümüze göre...

Bir daha asla dini dogmalarla veya faiz haramdır gibi saçmalıklarla ülke yönetmeye kalkacak bir güruhun bu ülke başına gelmemesi lazım. 20 yıl yaşadık, bittik&tükendik... Bir nesli tükettiler ama bu son olsun, gelecek nesiller bunları bir daha yaşamasın. Bu ülkeyi orta çağ zihniyeti ile bir daha kimse geri götürmesin... Atatürk ne kadar büyük adammış. 100 yıl sonra bile insan şaşkınlıkla karşılıyor tüm öngörülerinde ne kadar haklı olduğunu gördükçe...

Saygıyla&sevgiyle ATAm...
    Azrail poz almadıkca hiç kimse biryere gitmez. Hayal kurmayın

5. kapanış veriyorum 1.404.04

6. Dua edinde milyar dolarlk akpli amcaların içeride parası olsun. Onların içine korku düşerse ozaman tm tersi reisi arkasına alır ucururlar. Tek kurtulusta bu kısa vade

Orta uzun vade azrailin long olmasını bekleyeceğiz kardeşlerim

7. Tepkiler geliyor tepkilerin devamı için yonca daki ordino nun bitmesi gerek geçiş yaptıkları tahtalarla oyuna devam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Dua edinde milyar dolarlk akpli amcaların içeride parası olsun. Onların içine korku düşerse ozaman tm tersi reisi arkasına alır ucururlar. Tek kurtulusta bu kısa vade

Orta uzun vade azrailin long olmasını bekleyeceğiz kardeşlerim
    Ülke için en hayırlı long pozisyon o, aynen...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Sayfa 497/1004 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •