Hangi birini anlatalım Dudu abi, Kırıkkale yolu üzerinden gelirken aldığımız kelek kavunları mı?, Balıkesir'den bozuk zeytini mi? Bitlis'den alınan çürük cevizleri mi? Safranbolu'dan kurumuş helvayı? Afyon'dan eser miktarda kaymaklı lokumu mu? Böyle gider bu elimizde bir kulak arkası kaldı![]()
Sorun hep aynı...
Siz imkansızı istiyorsunuz.
1 kg kaşar için 10 kilo süt gerekiyorsa ve size sunulan teklif 5 kilo süte bedeli ise sonuç kaçınıılmaz hüsran olur.
Safronbolu dan imren lokumculuktan alsan (ki geçen hafta gittik diğerleri 90 TL ye satarken 140 TL ye satılıyordu) hiç sorun yaşamazdın.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Bende anlatayım bari hayatta yapmam ama hanıma uyduk bir kere Assos dönüşü ezineden peynir aldım ..4 paket ..2 paket çok güzel çıktı 2 paket leş çöplük borege koyduk bilmem neye döktük bir şekilde tukettik....fiyatta oturdugum semtteki peynirciden kilo başına 20 TL fazlaydı ..hanıma dedim al işte her seferinde dersin pintisin yol boylarından bir şey almazsın diye 😄😄.yahu canakkaledenb geçiyoruz yol boyu tonla domatesci kaç para abi diyor kilo 10 ...e benim evimin karşında tarla domastesb 8 lira hemde Değirmenköy yahut çanta ..canakkaleden de 10 kat lezzetli
Yıllar önce Bursa'da çalışırken ve bekar iken ailem bnle kalmaya geldiginde zeytini Zonguldak'tan getirirdi yol kenarindaki zeytinciler en az yüzde 50 pahalıydı niye buyle diye sorduklarında taş yerinde ağırdır diyorlarmış....zaten zonguldakaki ucuz zeytini de toptan satanlar aynı....yoldan gecenleri de perakende soyuyorlar.2 sene önce bayram tatili dönüşü yoğun trafikte bı firma 3 günde 400 bn luralik o zamanın parasıyla 50k dolar satış yapmıştı o yüzden yöresel ürün soygununa firsatciligina oldum olası karşıyım....ytd
https://twitter.com/ProfDemirtas/sta...uc61WlvoA&s=19
Enflasyon hedefi yüzde 20 miydi
Yer İmleri